Ceo život je mislila da je jedinica, DOK NIJE SAZNALA OČEVU OGROMNU TAJNU! Tada se sve okrenuo naglavačke! (FOTO)
Kijani je oduvek znala da joj je otac donor sperme, Foto: Printscreen/instagram

šok!

Ceo život je mislila da je jedinica, DOK NIJE SAZNALA OČEVU OGROMNU TAJNU! Tada se sve okrenuo naglavačke! (FOTO)

Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme, ispričala je Kijani

Objavljeno:

Kijani Arojo (21) s Floride odmalena je znala da joj je otac donor sperme. Ali, jednog dana je odlučila da potraži svoju polubraću i polusestre. I tada je usledilo iznenađenje jer je otkrila da ih ima 40.

"Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme", ispričala je Kijani i dodala da kada je bila dovoljno odrasla krenula je s potragom, a prvu je pronašla 20-godišnju Džoanu koja živi u blizini.

"Oduvek sam htela da otkrijem više o tome ko sam i imam li još braće i sestara", rekla je Kijani koja je postala dobra prijateljica s prvom pronađenom polusestrom, a viđaju se svakog meseca.

Od 40 polubraće i polusestara koje je Kijani pronašla, njih 30 je pristalo na susret. I tada je krenuo njen "projekat upoznavanja". Koliko zna, ona je najstarije dete, dok je najmlađem 5 meseci.

Pronašla je četiri para blizanaca, a decu svog oca pronašla je i u dalekim zemljama poput Australije, Novog Zelanda i Kanade.

"Iako se nismo nikada sreli, zajednički otac nam je posebna veza", rekla je Kijani i dodala da je oca upoznala s 18 godina i da je poprilično "kul lik".

Razlog velikog broja dece koja su nastala iz njegove sperme je taj što je kompaniju preuzeo novi vlasnik, pa su se podaci zagubili.

Isti donor, inače, može da da 15 do 20 uzoraka, a nakon brisanja podataka muškarac je iznova mogao da počne da donira spermu, piše Metro.

"Jedino sam dete i dobijam najbolje od oba sveta. Imam svoju majku za sebe, a kad želim društvo, imati ovoliko polubraće i polusestara daje vam više mogućnosti", rekla je.

Bonus video:

OPSADNO STANJE U PODGORICI: Specijalci čuvaju američku ambasadu! PRVI SNIMCI diplomatskog predstavništva posle napada!

(Espreso.co.rs/stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.