Sedam godina nakon velike životne tragedije stigao im RAČUN KOJI IH JE ŠOKIRAO!
Bračni par iz Volgograda nakon sedam godina saznao da im je dete živo, Foto: Volgograd Administration of the Federal Bailiff

ŠOK

Sedam godina nakon velike životne tragedije stigao im RAČUN KOJI IH JE ŠOKIRAO!

Kada su ženi u banci pokazali dokumente iz sirotišta onesvestila se

Objavljeno:

Bračni par iz ruskog Volgograda dobio je dete 2011. godine, ali rečeno im je da beba neće živeti duže od nedelju dana.

Roditelji su tada potpisali dokumentaciju i ostavili novorođenče u bolnici, a kada su se kasnije predomislili i vratili po dete rekli su im da je umrlo, piše Metro.

Sedam godina živeli su u uverenju da im je dete umrlo, a onda se dogodio šok. Ženi je bio blokiran račun, a kada je došla u banku da proveri zašto ne može da podigne novac rekli su joj da joj je naplaćen račun od 3 hiljade funti za negu deteta u sirotištu.

Istinu o svom detetu zapravo su saznali sasvim slučajno, zbog administrativne greške, kada su izvršitelji poslati na njihovu adresu da pokriju troškove nege u sirotištu. U trenutku kada su došli na njihovu adresu nije ih bilo kod kuće pa su majci deteta legli na račun.

Kada su ženi u banci pokazali dokumente iz sirotišta onesvestila se. 'Tada se saznalo da je bračni par sve ovo vreme bio uveren da im je dete mrtvo', rekao je portparol firme koja je izvršila zaplenu i dodao da su roditelji odmah na sudu zatražili povratak starateljstva nad detetom.

Krajem prošle godine to im je i ostvareno i dete je početkom 2018. vraćeno

roditeljima. Zasad nije poznato hoće li zbog celog slučaja podići tužbu protiv bolnice. BONUS VIDEO: OPSADNO STANJE U PODGORICI: Specijalci čuvaju američku ambasadu! PRVI SNIMCI diplomatskog predstavništva posle napada!

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.