MISLILI SU DA JE BESKUĆNIK I NISU MU DALI DA UĐE U RESTORAN: A onda je on pozvao svog vozača, i sve se promenilo! (VIDEO)
Pretvarao se da je beskućnik, Foto: Youtube printscreen

DRUŠTVENI EKSPERIMENT

MISLILI SU DA JE BESKUĆNIK I NISU MU DALI DA UĐE U RESTORAN: A onda je on pozvao svog vozača, i sve se promenilo! (VIDEO)

Reakcija osoblja je šokantna

Objavljeno:

Kobi Persin,Jutjuber iz Njujorka napravio je društveni eksperiment kojim je dokazao da ljudima nikada ne treba suditi prema njihovom izgledu.

Naime, Jutjub zvezda koja je upravo svojim snimcima zaradio velike svote novca, pa je odlučio da se obuče kao beskućnik i vidi kako se prema njemu ljudi ponašaju kada ne izgleda bogato i sređeno.

Tako odeven pokušao je da uđe u skupi restoran, a da utisak bude gori, preko ramena je prebacio i crnu vreću za smeće u kojoj je držao svoje stvari.

U restoranu je pitao može li dobiti sto za sebe i prijatelja, no osoblje ga je odbilo.

- Oprostite, ali ne možemo vas sjestiti. Ovo je mesto malo skupo za vas - rekao mu je šef koji nije dozvolio ni da mu Kobi priđe bliže.

Na upit može li barem pogledati jelovnik, šef mu je rekao da ga ne može ni poslužiti.

Persin je tad rekao da će pozvati svog vozača Ronalda. Naravno, kad je njegov vozač stigao u u novom Rols Rojsu i iz prtljažnika izvadio aktovku, osoblje je promenilo mišljenje.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.