SLUČAJNO MU JE STAO NA JAPANKU: A onda je nastupio POTPUNI HAOS! (VIDEO)
Tuča na kruzeru, Foto: Printscreen/Youtube

TUČE KO KOGA STIGNE

SLUČAJNO MU JE STAO NA JAPANKU: A onda je nastupio POTPUNI HAOS! (VIDEO)

U sve se uključilo i obezbeđenje čiji su članovi tokom borbe s pomahnitalim putnicima i sami zadavali udarce

Objavljeno:

Porodični odmor na kruzeru bio je miran sve do jednog bezazlenog incidenta koji je doveo do pravog haosa. Sve je počelo kada je jedan od putnika na kruzeru "Carnival Legend" stao drugom na japanku. Iako se odmah izvinio, započela je masovna i žestoka tuča u kojoj je učestvovalo 30 ljudi.

U sve se uključilo i obezbeđenje čiji su članovi tokom borbe s pomahnitalim putnicima i sami zadavali udarce, a na snimku jednog dela tuče čuje se i vrištanje.

Svedok tuče ispričao je da je obezbeđenje samo pogoršalo situaciju jer su i oni tukli ljude. 'Sve se dogodilo samo zbog japanki, ne stopala, neko je nekom stao na japanku i odmah se izvinio', rekao je Zak. Drugi putnik, Mišel, rekao je da su ga tukli dok je ležao na podu pa je zadobio masnice po licu, leđima i nogama.

Kruzer je bio na 10-dnevnom putovanju Tihim okeanom, a zbog incidenta je morao neplanirano da pristane u Novom Južnom Velsu kako bi privedenu porodicu od 23 člana ispratili s kruzera. Porodica je prebačena u Kanberu odakle će ih se odvesti kući, a policija je pokrenula istragu o celom slučaju.

Iz kompanije koja je vlasnik kruzera stiglo je obaveštenje da im je sigurnost gostiju i posade na prvom mestu. 'Imamo nultu toleranciju na neprimereno ponašanje koje utiče na druge goste. U skladu s tim, potpuno smo sarađivali s lokalnim vlastima u Australiji kako bi udaljili s kruzera porodicu koja je bila uključena u tuču na Carnival lLegend-u', stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: VOLELE SE KOKOŠKA I PATKA....A ONDA JE SVE POKVARIO LJUBOMORNI PEVAC

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.