SESTRE KOJE SU BILE VELIKE RIVALKE: Džeki se udala za Kenedija, a onda joj je Li BUKVALNO PREOTELA MUŽA!
Džeki i Li Buvije, Foto: Youtube printscreen

tajne čuvene američke porodice

SESTRE KOJE SU BILE VELIKE RIVALKE: Džeki se udala za Kenedija, a onda joj je Li BUKVALNO PREOTELA MUŽA!

Priča se da se i Li spanđala sa Kenedijem

Objavljeno:

Džeki i Li Buvije, čuvene sestre, tokom celog života su bile ljute rivalke, odrastale su uz oca alkoholičara i nemilosrdnu majku, koja je samo želela "dobro da ih uda".

Džeki Buvije udala se u moćni klan Kenedijevih, tada vredan oko 500 miliona dolara. Pojedini rođaci porodice Buvije tvrdili su da je navodno Li imala seksualne odnose sa Kenedijem kada su on i Džeki dobili prvu ćerku Kerolin. Kasnije je Džeki, svojoj tri godine mlađoj sestri ukrala bogatog brodovlasnika Aristotela Onazisa.

Pisac Truman Kapoti opisao je Džeki i Li kao "Američke gejše" i žene koje su postojale samo kako bi zarobile najbogatije i najmoćnije muškarce na svetu, prenosi Dejli mejl.

Jedna je u tome i uspela - osvojivši tako Džona F. Kenedija, a kasnije i biznismena Aristotela Onazisa. Ogorčenost koju je Li osećala kada je saznala da će se njena sestra udati za Kenedija pokazala je da dve sestre nisu bile baš u najboljim odnosima.

Njihovo rivalstvo je trajalo tokom čitavog života, a nisu se samo borile za naklonost muškaraca, već i za majčinu ljubav.

Nova knjiga holivudskog biografa Rendija Taraborelija nastala je od brojnih intervjua sa članovima porodice Buvije i otkriva na koji način je majka Dženet Buvije odgajala svoje dve ćerke i koliko je u tome bila nemilosrdna.

Kada su Li i Džeki bile veoma male, majka je volela da ih vodi u Njujork Plaza hotel na čaj kako bi ih prikazala svetu.

- Znate li koja je tajna za "srećni zauvek"? - upitala bi ih majka i odogovorila: "Novac i moć".

Kenedijevi
Kenedijevifoto: Profimedia

Dženet je imala samo 21 godinu kada se udala za njihovog oca Džeka Buvijea, zgodnog brokera sa Vol Strita, koji je voleo da pije. Nije dugo ostala u braku sa njim. Posle 12 godina braka odlučila je da se razvede od njega, jer nije mogla da izdrži njegova neverstva.

Dugo godina je bila u finansijskim problemima i bila je rešena da obezbedi svoje ćerke kako se nikada ne bi brinule zbog novca. Dženet se ponovo udala. Ovog puta za mnogo starijeg, pomalo dosadnog, ali veoma imućnog bankara Hjua Aučinklosa. Iz tog braka dobila je još dvoje dece - ćerku Dženet i sina Džejmsa.

Iako je pokušavala da objasni sestrama da ne treba da budu rivalke, nije uspela da ih tretira isto, te je često, poput bivšeg supruga, favorizovala Džeki. Zbog toga je Li bila veoma nesigurna i konstantno pokušavala da pobegne iz senke svoje sestre.

Džeki je izgubila nevinost u 21. godini, a kada je njena majka saznala da mladić sa kojim je spavala nema "ni dinara", odmah ju je ošamarila.

Mnogo više "posla" je Dženet imala da odvoji mlađu ćerku Li od Majkla Kanfilda, koji takođe, po njenom mišljenju nije bio dovoljno dobar za njenu mlađu ćerku. Li se ipak udala "iz ljubavi" ali kada je shvatila da Kanfild nema dovoljno novca za život na visokoj nozi na koji je navikla, brzo ga je ostavila.

Kanfild je kasnije tvrdio da je Džon Kenedi spavao sa Li i da je ona namerno ostavila odškrinuta vrata kako bi on mogao da ih čuje dok vode ljubav. To se navodno desilo kada su Džeki i Džon Kenedi dobili prvu ćerku Kerolin. To je rekla još jedna njihova rođaka. Taraboreli, pisac nove knjige o sestrama Buvije, rekao je da ne zna da li je to istina.

Kasnije se Li udala za Stanisa Radžvilija, dva puta razvedenog poljskog princa, koji je kada je dobio britansko državljanstvo izgubio tu titulu. Međutim, to nije smetalo Li da svima govori da joj se obraćaju sa "princeza Li".

U nekom trenutku bračni život joj je dosadio, pa je uletela u vezu sa bogatim brodovlasnikom Aristotelom Onazisom, koji je tada bio u vezi sa operskom divom Marijom Kalas. Vezu je prekinula kako ne bi pravila skandal svojoj sestri - prvoj dami SAD.

Međutim, uspela je da upozna Onazisa sa Džeki i ova ju je još jednom zasenila.

Čak je i majka Dženet znala da će razdor između sestara samo da se produbi ako Džeki započne vezu sa Onazisom, koji ju je tri godine nakon Kenedijeve smrti obasipao skupim poklonima. Rekla mu je jednom prilikom da se drži podalje od nje. Međutim, sve je bilo uzalud i njih dvoje su se venčali 1968, pet godina nakon Kenedijevog ubistva.

Na kraju je Džeki saznala da se majka pokajala što ju je favorizovala dok su bile mlađe i otkrila da je Dženet poklonila Li 750.000 dolara kako bi se rešila krivice. Kada im je majka umrla, sestre su se još više udaljile.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.