ODBIJALO ME JE DA SPAVAM SA MUŽEM IAKO GA VOLIM: Onda sam otišla lekaru i saznala ISTINU!
Dugo je mučio problem u krevetu, Foto: Pixabay.com

šokantna ispovest

ODBIJALO ME JE DA SPAVAM SA MUŽEM IAKO GA VOLIM: Onda sam otišla lekaru i saznala ISTINU!

Njeno stanje je sasvim neobično

Objavljeno:

Procenjuje se da između 1 i 3% stanovništa sveta aseksualno, što znači da ne osećaju nikakvu seksualnu privlačnost prema drugim ljudima.

Stejsi se uvek pitala zbog čega nikada nije osetila želju da spava sa nekim. Mislila je da sa njom nešto baš nije u redu.

Ovo je njena ispovest:

- Dugo vreme sam mislila kako sam psihički poremećena, jer sam mislila da nije normalno da nemaš baš nikakvu želju za seksom. Moje drugarice su pričale o momcima i poznatim glumcima, a ja nikoga nisam posmatrala u seksualnom smislu. U svojim dvadesetim sam počela to da primećujem, ali nisam nikome smela da kažem jer sam se plašila osude.

Međutim, aseksualnost ima širok spektar da ja iako ne osećam seksualni nagon, i dalje mogu da se zaljubim. Međutim, kada sam upoznala svog dečka sa 19 godina to nisam znala.

Tada sam se pitala kako mogu nekoga da volim, ali ne želim da spavam s njim? Mislila sam da sam luda.

On je bio pažljiv i rekao je da će me čekati do kada god budem spremna. Međutim, ja sam imala noćne more u kojoj me on ostavlja zbog žene koja liči na mene ali hoće da spava sa njim.

Odlučila sam saznam šta nije u redu sa mnom. Prvo sam naravno guglala to na internetu, što je bila velika greška. Tamo sam pročitala da moji simptomi odgovaraju raku oka.

Uplašila sam se i odmah otišla lekaru. Kada sam ispričala svoju muku, doktorka mi je odmah rekla da sam verovatno aseksualna. Preporučila mi je određene sajtove, a u iskustvima tih ljudi sam prepoznala svoja.

Konačno sam znala šta mi je i osetila sam olakšanje. Saopštila sam to partneru, a on je rekao da je pretpostavio da je to u pitanju.

Rekla sam mu da to što sam aseksualna ne znači da nikada nećemo imati odnose, a on je bio pun razumevanja. Često se šalim da mora da ga je moja ličnost toliko oduševila, čim je i dalje sa mnom.

Nikada nisam osetila napaljenost, i za mene je seks samo biolopka stvar. Kada se desi, potpuno sam odvojena od toga, i pomislim samo "aha, evo ga opet ono osećanje, sada moram da se nosim sa njim".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / BBC.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.