OSTAVILA JE SVE I OTIŠLA DA ŽIVI U DŽUNGLI: Uopšte se ne BRIJE - a ove slike ostavljaju u šoku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

odrekla se svega

OSTAVILA JE SVE I OTIŠLA DA ŽIVI U DŽUNGLI: Uopšte se ne BRIJE - a ove slike ostavljaju u šoku! (FOTO)

Većinu dana provodim gola, slobodna od odeće koja ograničava. Hranim se uglavnom organskim voćem i povrćem koje pokupim s poseda. Tuširam se monsunskim kišama i pijem iz netaknutih potoka

Objavljeno:

Freelee the Banana Girl (37) je popularna blogerka, veganka i jutjuberka iz Australije koja je napustila sve ono što se među običnim narodnom smatra normalnim i počela da živi u džungli. Svojim pratiocima na društvenim mrežama redovno daje uvid u svoje nove životne navike.

Tvrdi kako je, osim što joj se život znatno poboljšao, uštedela i hiljade dolara.

Ona trenutno živi u kolibi u južnoameričkoj džungli sa svojim partnerom. Tamo uzgajaju svoje voće, sami prave prostirke na kojima leže i žive minimalističkim stilom. Blogerka se odrekla sve kozmetike (žileta, šampona i šminke), čime je uštedela gotovo 3.000 evra za manje od 12 meseci.

U jednom od videa koje objavljuje na svom Jutjube kanalu, blogerka je pokazala kako izgleda jedan njen dan u džungli.

Kad se ujutro probudi i izađe iz šatora, prvo kreće u vožnju biciklom, onda se tušira ispod tuša koji je postavljen blizu jednog drveta.

Potom uživa u voću nangki, koje raste na njihovom posedu. Odlazi po vodu na potok, a za ručak su na meniju banane i papaje.

- Pre 11 godina promenila sam ime u Freelee jer slobodu smatram nečim najsvetijim u životu - napisala je na Instagramu.

- Od tada sam se oslobodila robovlasničkog rada od 9 do 17 sati i preselila se u džunglu. Većinu dana provodim gola, slobodna od odeće koja ograničava. Hranim se uglavnom organskim voćem i povrćem koje pokupim s poseda. Tuširam se monsunskim kišama i pijem iz netaknutih potoka. Odrekla sam se nezdravog života i pronašla mir.

- Nisam brijala dlačice, bojila kosu ni šminkala se više od šest meseci. Osećam se slobodnije nego ikad u životu. Ali ovo nije nasumična sreća. I vi možete da stvorite ovakvu slobodu za sebe, a ja sam ovde da vas inspirišem - poručila je Freelee, koja je svesna kako njen način života mnogi smatraju čudnim, ali “biti čudak je moja specijalnost”, zaključuje.

- Ne bojte se da budete drugačiji. Trebalo bi da se bojite da budete isti kao i svi drugi. Vi ste ograničena ponuda, reči su kojima ohrabruje svoje fanove.

I onda je odlučila da promenitživot preko noći. Jednog jutra je ustala i, dok se spremala za posao, odlučila da napravi rez.

- Iscrpljivao me rad od 9 do 17. Buđenje uz alarm, spremanje više od sat vremena za ograničavajući posao, šminkanje da bih se uklopila, hodanje u visokim potpeticama i lažno smeškanje ljudima. Bilo mi je dosta da provodim svoj život na način da se neko drugi bogati na mojim leđima. Što je najgore, bilo mi je dosadno. Želela sam da osetim nešto vredno u životu - priča Freelee.

- Tog jutra odlučila sam da prestanem da budem rob. Ubrzo sam otkrila veganstvo i svoju istinsku strast u životu.

Blogerka je pokrenula žustre rasprave nakon što je pokazala svoje dlakave noge i pazuhe.

- Nema više posekotina, oteklina, osipa i gubljenja vremena na vrući vosak i bolne depilacije. Najbolje je od svega to što se osećam snažno kada kao žena mogu da prigrlim sve svoje dlačice i ne obazirem se na mišljenje ispranih mozgova - rekla je, a to se nije svidelo svima pa - su je izrešetali kritikama i poručili joj da je odvratna.

- U čudnom svetu živimo. Bila sam iznenađena i razočarana tolikom količinom negativnih komentara muškaraca na moje dlakave pazuhe. Ovo JESTE problem polova. Podsetimo se da muškarci imaju dlake ispod pazuha i ne osećaju pritisak da moraju da ih uklone - zaključila je Freelee.

Bonus video:

GENIJALNA FORA! Da ste ne mestu ovog čoveka, ne bi ste tako mislili!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.