PREVARILA SAM SVOG DEČKA SA MUŠKARCEM KOJI ME JE SILOVAO: Ovo je najšokantnija ispovest koju ćete ikad pročitati!
Ona se sa traumom suočila na čudan način, Foto: Pixabay

bolna priča

PREVARILA SAM SVOG DEČKA SA MUŠKARCEM KOJI ME JE SILOVAO: Ovo je najšokantnija ispovest koju ćete ikad pročitati!

Ona tvrdi kako joj je ovaj iracionalni postupak na čudan način pomogao da se suoči sa svojom traumom i povrati kontrolu nad svojim telom - kao i da se više ne oseća kao žrtva.

Objavljeno: 14:23h

U ženskom časopisu "Meri Kler" objavljena je šokantna ispovest žene koja je bila žrtva silovanja, i koja je odlučila da napasnika ponovo zavede.

Ona tvrdi kako joj je ovaj iracionalni postupak na čudan način pomogao da se suoči sa svojom traumom i povrati kontrolu nad svojim telom - kao i da se više ne oseća kao žrtva.

Silovanje je preživela na koledžu, nakon što se napila na jednoj žurci i izgubila svest.

- Sve je bilo mračno, dok se nije pojavila svetlost. Osećala sam se kao da izranjam iz sna, a onda sam shvatila da je realnost mnogo strašnija. Shvatila sam da ležim na podu na stomaku dok je neki muškarac ulazio u mene. Okrenula sam se i videla da je to brat mog prijatelja. Preplašila sam se jer nisam mogla da se setim kako sam dospela tu i da li sam pristala na to.

Nju je prijatelj ostavio da prespava u sobi sa svojim bratom koji je dolazio preko vikenda, pošto je bila previše pijana. On je to iskoristio.

Bila je preplašena da ispriča bilo kome o onome što se desilo, jer je mislila da će da je krive i da je zaslužila to što joj se dogodilo. I sama je počela da poriče da se išta dogodilo i uspela je da na neko vreme zaboravi ono što se desilo.

U međuvremenu je diplomirala, našla dečka, ali onda se jedno veče desilo iznenađenje - ponovo je videla napasnika. To se desilo na okupljanju starih prijatelja sa koledža. Pojavio se njen prijatelj sa svojim bratom.

- Moje poricanje da se bilo šta loše desilo bilo je tako snažno, da sam sedela preko puta njega i smejala se i pričala sa njim kao da se ništa nikad nije desilo - priča ona.

Ubrzo je shvatila da je sa njim počela da flertuje.

- Imala sam osećaj kao da mi je mozak na autopilotu. Pila sam kako bih se opustila ali sam sve vreme pazila gde su moji prijatelji kako bih se osećala bezbedno. Onda sam predložila da odemo u njegov stan. Kada smo stigli, začudila sam se pošto nisam osećala strah. Ljubili smo se na ivici kreveta i to je bilo to. On nije ništa pokušavao, a ni ja. Samo sam zaspala. Kada sam se probudila videla sam na njegovoj sofi svoja tri prijatelja kako me osuđujuće gledaju. Znala sam da je trebalo da se osećam posramljeno jer sam varala dečka, ali se nisam osećala tako. Izgleda da je moj čudni osećaj pobede zbog suočavanja sa strahom prevladao čak i krivicu zbog neversta - kaže ona.

Iako je njen postupak deluje kontraintuitivno, psiholozi kažu da je ovo normalna pojava kod žrtvi seksualnog napada.

- Mnoge žrtve seksualnog napada pokušavaju da prežive opet istu situaciju u kojoj su izgubili svu kontrolu kako bi drugog puta zapravo njome ovladali i povratili kontrolu. Njima je motivacija osećaj autoriteta, vladanja što je najlakše putem seksa. Oni takođe hoće i sami sebi da pokažu da nisu žrtve tako što stvore drugu verziju događaja - objašnjava Džim Hoper, profesor psihologije na Harvardu.

Ipak, ova devojka tvrdi da je zavođenjem napasnika samo nastavila da živi u lažima da nije bila silovana. Ona je to sama sebi priznala tek sa 29 godina, 8 godina nakon nesrećnog događaja.

Sama priznaje da joj je bilo lakše da glumi seksualno liberalnu, emancipovanu ženu nego da spozna da joj se dogodilo nešto tako užasno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Marie Claire)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.