OVA ŽENA IMA 270 KILOGRAMA: Za svoje kilograme krivi roditelje!
Karin se godinama sve više gojila, Foto: Printscreen / TLC

hrana joj je bila uteha

OVA ŽENA IMA 270 KILOGRAMA: Za svoje kilograme krivi roditelje!

Karin kaže da je zbog nedostatka roditeljske pažnje počela da se prejedava

Objavljeno: 13:30h

Karina ima više od 270 kilograma.

Osećala se vrlo usamljeno kao dete. Hrana joj je postala uteha, uživala je u njoj umjesto u zagrljajima svojih roditelja koji za nju nisu imali vremena jer su puno radili. Priznaje da joj je hrana postala najbolji prijatelj.

Kaže da je kao dete od pet, šest godina bolovala od teškog oblika astme, no iako su napadai bili pod kontrolom, njeni roditelji morali su da rade po nekoliko poslova da bi platili račune lečenja.

- Imala sam jako teško astmu, svako malo sam bila u bolnici. Većinu vremena bila sam na kiseoniku - kaže.

Karina je najstarija od troje dece. Iako je od mlađe sestre starija samo deset meseci, kao male se nisu puno družile jer je Karina stalno bila bolesna.

- Sećam se ako sam se gušila i kako je moja porodica tada bila uz mene u bolnici. Sećam se da sam gledala majku koja je sedea i plakala dok me jegledala kako patim - prisetila se Karina.

Ona je ubrzo ozdravila, međutim stvari su ponovo krenule na loše.

- Mislila sam kako će to biti srećno vreme, ali bolest je financijski iscrpela porodicu pa su morali stalno raditi. Mama je radila dva posla, ustajala je rano ujutro, a otac je bio u vojsci i nije ga bilo mesecima - objašnjava.

Karina misli da kada je bila u bolnici, sva pažnja je bila usmerena na nju, pa joj je teško palo kad je to odjednom prestalo. Kaže da je silno želela malo pažnje, zagrljaj. Utehu je počela da traži u hrani, a kilogrami su se samo taložili.

Karina sa 10 godina
Karina sa 10 godinafoto: Printscreen / TLC

Sa deset godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je pre škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere... Hrana ju je nekako tešila. Osećala se bolje kada bi nešto pojela.

Njena majka se oseća krivom što se to dogodilo, što je morala toliko raditi i nije imala snage i vremena da se posveti kćeri i osigura joj bolji život - ispričao je Karinin otac.

Majka je sedela pored oca dok je to govorio u kameru i zaplakala.

- Nisam bila prisutna i nisam dovoljno brinula o njima. Možda, da sam više bila uz decu, ovo se ne bi dogodilo - rekla je njena majka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.