NAJGORI AUSTRALIJSKI SERIJSKI UBICA JE ŽENA: Ljubavniku odrala kožu, pa od njegovog tela napravila GULAŠ! (VIDEO)
Ketrin Najt, Foto: Youtube printscreen

MONSTRUM

NAJGORI AUSTRALIJSKI SERIJSKI UBICA JE ŽENA: Ljubavniku odrala kožu, pa od njegovog tela napravila GULAŠ! (VIDEO)

Njeni zločini šokirali su zemlju

Objavljeno:

Ketrin Najt je prva žena koja je u Australiji osuđena na doživotnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja.

U ovoj zemlju nju zovu najstrašnijim psihopatom zbog monstruoznih zločina koje je počinila.

Sve je počelo sa njenim prvim suprugom, Dejvidom Keletom, sa kojim je bila u braku 10 godina. Imali su i dve ćerke, ali je njihov odnos bio buran. Stalno su se svađali i pili, a Ketrin je Dejvida već prve bračne noći pokušala da zadavi.

Nekoliko meseci kasnije, dok je bila trudna sa svojom kćeri, spalila je odeću na njemu i mlatila ga tiganjem po glavi.

Dejvid je najzad ostavio, a ona je tada upala u tešku psihičku krizu i nekoliko meseci provela u psihijatrijskoj bolnici. Šest godina nakon izlaska iz bolnice, našla je novog dečka - Dejvida Saundersa.

Idila nije dugo trajala, pred njegovim očima ubila mu je psa jer joj je smetalo što Dejvid i dalje službeno živi u svom stanu. On ju je ubrzo napustio zbog čega mu se ona pokušala osvetiti pa ga je ubola makazama u trbuh.

Dok je bila u vezi sa svojim trećim muškarcem, imala je aferu s Džonom Prajsom koji je imao dvoje dece iz prvog braka. Kad mu je predložila venčanje, on je odbio, a ona to nije mogla prihvatiti.

Njenom krivicom otpustili su ga s posla, a on ju je potom izbacio iz kuće. Iako se nakon nekog vremena vratila, njihova neslaganja nisu prestala.

Kobne noći, 2000. godine, Ketrin je pričekala da Džon zaspi, a onda je uzela mesarski nož i izbola ga 37 puta. Potom mu je odrala kožu i obesila ga na kuku za meso nasred dnevne sobe.

Potom mu je odrezala glavu, a telo isjekla na manje komade i stavila u gulaš. Kraj tanjira na stolu stajala su imena njegove dece pa je policija zaključila da je gulaš upravo njima htela poslužiti. Ali, pre nego ih je pozvala, popila je tablete za spavanje i zaspala pored unakaženog tela svoga ljubavnika.

Ubistvo su otkrile Džonove kolege s posla koji su bili zabrinuti jer se on nije pojavio na radnom mestu. Pozvali su policiju koja je pretražila Ketrinu kuću.

Dokaz koji su pronašli bio je i više nego dovoljan - Džonovu glavu otkrili su u u loncu zajedno s krompirima, bundevom, kupusom i tikvicama.

Ketrin je odmah uhapšena. Danas je u zatvoru, gde se okrenula veri. Takođe radi, pa dobija platu od 7 dolara nedeljno za sklapanje pilotskih slušalica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.