BIO JE PRLJAV I VUKAO JE KONZERVE: Došla je u Amsterdam na odmor, i tamo upoznala beskućnika za kog se udala! OVO JE NJENA PRIČA (VIDEO)
Kada ga je upoznala bio je beskućnik i spavao je u grmlju, Foto: Printscreen / Youtube / This Morning

neverovatna priča...

BIO JE PRLJAV I VUKAO JE KONZERVE: Došla je u Amsterdam na odmor, i tamo upoznala beskućnika za kog se udala! OVO JE NJENA PRIČA (VIDEO)

Odmah sam shvatila da je beskućnik. Bio je prljav i imao je dugu kosu i bradu koje su bile prljave. Nosio je torbu u kojoj su bile konzerve piva i vreća za spavanje, kaže Emi o svojem sadašnjem suprugu

Objavljeno:

Emi Abrahamson (41) je književnica iz Švedske. Godine 2006. je bila na odmoru u Amsterdamu. Sedela je na klupi i čekala prijateljicu kada joj je prišao Vic Kocula.

- Odmah sam shvatila da je beskućnik. Bio je prljav i imao je dugu kosu i bradu koje su bile prljave. Nosio je torbu u kojoj su bile konzerve piva i vreća za spavanje. A onda smo počeli da razgovaramo. Imao je najlepše smeđe oči koje sam ikada videla. Zasmejavao me je i bio mi je privlačan pa smo se dogovorili da ćemo se naći na istoj klupi pet dana kasnije.

Kocula koji je poreklom iz Amerike je postao beskućnik nakon što se putovanje u Evropu izjalovilo.

- Ostao sam bez novaca pre nego što sam to očekivao. Ali, pomislio sam sad mogu da radim šta hoću. No ubrzo sam počeo da pijem i shvatio da sam beskućnik i alkoholičar - kaže.

Kada su se drugi put našli proveli su gotovo ceo dan zajedno. Kad je došlo vreme da se Emi vrati u Beč gde je tada živela, Vicu je dala broj telefona. Očajnički je pokušao da skupi novac kako bi otputovao u Beč. Tri nedelje kasnije nazvao ju je i rekao da je krenuo u Austriju. Tamo je stigao malo nakon njenog 30. rođendana.

Par je zajedno od trenutka kada ju je nazvao i rekao: "Stigao sam". Venčali su se i dobili blizance. Vic je promijenio način života i danas radi kao inženjer.

- Naša deca znaju našu priču. Smešno im je što je tata živio u grmlju - kažu.

Emi je napisala knjigu o njihovoj životnoj priči. Knjiga se zove "Kad se zaljubiš u čoveka koji živi u grmlju", piše Independent.

BONUS VIDEO:

KADA MAMA IZBLAMIRA DETE! Posle toga mu nije ni od čega!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.