OSTAVILA GA JE NAKON 2 GODINE ZBOG BOLJEG: Nakon 10 godina on je uradio nešto njenoj deci zbog čega će se kajati do kraja života!
Liz i Džordž, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

neverovatna priča

OSTAVILA GA JE NAKON 2 GODINE ZBOG BOLJEG: Nakon 10 godina on je uradio nešto njenoj deci zbog čega će se kajati do kraja života!

Njena životna sudbina nije bila laka

Objavljeno:

Liz Dan je imala samo 17 godina kada je upoznala Džordža Hukera.

Čim ju je video, privukla je njegovu pažnju, ali mu je trebalo vremena da skupi hrabrosti i porazgovara sa njom. Kada je konačno uspeo, to nije bio početak samo jedne lepe veze, već burnog odnosa koji je trajao godinama. Njih dvoje su se zaljubili i proveli 2 godine zajedno. Bili su jako mladi. Sa 19 godina Liz je shvatila da fakultet nije za nju i pridružila se marincima.

Džordž je dobio samo nekoliko pisama, pre nego što mu je ona javila da je upoznala nekog drugog. Sa tim, čista i jednostavna ljubav se završila. Tako je delovalo čitavu deceniju. Osoba sa kojom je Liz ušla u vezu postao je njen suprug i otac ćerke Sare. Živeli su blizu Hjustona u Teksasu. Sara je izrasla u preslatko dete kada je Liz zatrudnela ponovo. Međutim, brak je počeo da joj se raspada, a njen suprug ju je ostavio sa malom Sarom i nerođenim detetom. To zvuči oštro, ali prave nedaće su se za Liz tek pripremale.

Otišla je u marince
Otišla je u marincefoto: Printscreen / uspješnažena.com

Liz nije bila trudna sa jednim detetom, već je nosila trojke. Što znači da sama mora da odgaja četvoro dece. Njen vodenjak je pukao u 23-oj nedelji, ali su lekari uspeli da odlože porođaj. Porodila se carskim rezom, a na svet su došle 3 devojčice, Ema, Sofi i Zoi Sve tri su bile teške samo oko pola kilograma, jer su prerano bile rođene. Takođe je i njihov vid konstano bio ugrožen. Zapravo, sve tri devojčice će oslepeti. Tokom njihovog boravka u bolnici došlo je do još komplikacija što je dovelo do toga da izgube i sluh.

Bebe su rođene sa poteškoćama
Bebe su rođene sa poteškoćamafoto: Printscreen / uspješnažena.com

Liz je napustila posao jer je morala da posveti vreme svojoj deci kojoj je bila potrebna. Nije bilo izgleda za ugodan i srećan život ove porodice. A onda, niotkuda, Džordž je stupio u kontakt sa Liz. Bila je oduševljena, ali i prestrašena. Pitala se šta će on pomisliti o njenoj situaciji. Džordž je međutim i dalje bio ista osoba i onog trenutka kada je ugledao Liz, ponovo se zaljubio. Ali on nije znao ništa o njenoj deci, a Liz se plašila reakcije. Nije mogla znati kako će on da odreaguje. Međutim, on je bez oklevanja stao uz Liz. Rešio je da zajedno sa njom podiže Saru i trojke. Devojčice sada imaju slušna pomagala i mogu da čuju neke zvukove. Primećuje se mnogo veći napredak od kada njihova majka ima Džordžovu podršku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Uspjesnazena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.