ZLA BLIZNAKINJA: Ubila SESTRU, pa obukla njenu haljinu i zavodila njenog dečka! (VIDEO)
Ubila sestru, Foto: Youtube printscreen

stravičan zlOČIN

ZLA BLIZNAKINJA: Ubila SESTRU, pa obukla njenu haljinu i zavodila njenog dečka! (VIDEO)

Sve je otkriveno na sudu

Objavljeno:

Jezivi zločin potresao je Havaje - jedna bliznakinja se sumnjiči da je ubila svoju sestru.

Aleksandrija Duval (39) namerno je autom, u kojem je bila sa sestrom blizankom Anastasijom, skrenula s puta i pala niz liticu na Havajima.

Anastasija je u nesreći preminula, a Aleksandriji je počelo suđenje na Mauiju.

Tog kobnog dana sestre su sa Federikom, Anastasijinim dečkom, bile na kampovanju. Federikoi Anastasija otišli su na odmor, a Aleksandrija im se nepozvana pridružila.

Sestre su se zbog toga počele svađati, svedočio je dečko, i odvezle su se autom dok je on bio u toaletu. I drugi svedoci pored kojih su prošle autom kazali su da su videli sestre kako se svađaju, šamaraju i čupaju za kosu.

Dečko preminule sestre na sudu je rekao da se Aleksandrija čudno ponašala u danima nakon nesreće. Naime, svi troje živeli su zajedno, a Aleksandria se iz nesreće izvukla bez težih posledica.

- Počela se privijati uz mene, činilo se da mi se udvara... Sela je pored mene, jako blizu i naslonila glavu na moje rame. Oblačila je Anastasijinu odeću. Počeo sam razgovarati s njom o tome šta se dogodilo, ali nije htela odgovarati na pitanja. Kad sam vidro da je odjnula Anastasijinu haljinu osećao sam se uznemireno. Anastasija ju je nosila samo nekoliko dana ranije... - ispričao je na sudu Federiko.

Sestre su se pre nesreće Nekoliko puta su se selile po SAD, a vodile su svoj studio za jogu. Često su bile hapšene a zbog vožnje pod utiecajem alkohola, napada, prevare...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.