Sa 11 se drogirala s ocem, a kasnije je s njim i zatrudnela! (VIDEO)
Makenzi sa ocem, Foto: Youtube printscreen

bolesna priča

Sa 11 se drogirala s ocem, a kasnije je s njim i zatrudnela! (VIDEO)

Njen život je bio pakao

Objavljeno:

Makenzi Filips,glumica koja se sa samo 14 godina proslavila na TV ekranima,otkrila je stravične detalje o svom odrastanju.

Ona je igrala u seriji "Dan po dan" (One day at the time) i napisala je i autobiografsku knjigu, a o svom traumatičnom iskustvu govorila je kod Opre Vinfri.

- Otac mi je prvi put dao kokain kada sam imala 11 godina. Otad bi se drogirali zajedno - kaže ona.

Glumica je sa 16 godina već prvi put uhapšena zbog svoje zavisnosti o alkoholu i drogama.

Kada je zaradila novac od serije, počela je sve više da se drogira, pa je jednu sezonu produkcija poslala na "odmor". u periodu od 1979. do 1980., dva puta je skoro umrla od posledica predoziranja. Bivša dečja zvezda zatim se sama prijavila u kliniku za odvikavanje. Nakon šest meseci, produkcije serije pozvala ju je natrag. Međutim, ona se ubrzo vratila starim navikama te se jedan dan srušila na setu, nakon čega je dobila otkaz.

Sa 19 godina je htela da se uda, ali joj se noć pred venčanje desilo nešto užasno. Drogirala se sa ocem.

- Izgubila sam svest. Probudila sam se usred noći i shvatila da se seksam s vlastitim ocem - napisala je. Kasnije je, kaže, pitala oca zašto ju je silovao.

- Silovao? Misliš, zašto smo vodili ljubav? - odgovorio joj, tvrdi, otac.

Otad, kaže, upustila se s ocem u vezu koja je trajala deset godina. U knjizi kaže da je kasnije shvatila da se radilo o vrsti stokholmskog sindroma, jer se s vremenom 'zaljubila' u svog, kako ga je nazvala, zarobljivača.

- Moja porodica još ne oprašta bol i bes koje sam im nanela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju niko nije želeo čuti - rekla je.

Ona je čak i zatrudnela, a otac joj je platio abortus. Tada je završila svoj incestoidni odnos.

Borila se sa zavisnošću do 2008, kada je uhapšena sa heroinom i kokainom i poslata na rehabilitaciju. Danas se izlečila, i radi kao savetnik za odvikavanje.

- Želim poručiti da je izlečenje uvek iza ugla, sve je moguće - istakla je bivša glumica. U toj knjizi napisala je kako je svom pokojnom ocu oprostila na svemu.

- Mislim li da je moj otac, još kada sam bila beba, znao da će me zlostavljati kada budem dete? Ne. Mislim da se dogodila otrovna kombinacija okolnosti, mogućnosti, droga i alkohola koja se pretvorila u nešto odvratno i mračno - zaključila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.