Oluja otkrila tajnu Pabla Eskobara: Najveći narkobos svih vremena imao podmornicu! OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE U NJOJ (VIDEO)
Pablo Eskobar imao tajnu podmornicu, Foto: Public

kralj kokaina

Oluja otkrila tajnu Pabla Eskobara: Najveći narkobos svih vremena imao podmornicu! OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE U NJOJ (VIDEO)

Podmornica se nalazi na još neotkrivenoj lokaciji u blizini kolumbijske obale

Objavljeno:

Bivši agenti CIA-e tvrde kako su pronašli podmornicu narkobosa Pabla Eskobara (Escobara), a koju je jedan od najpoznatijih krijumčara droge koristio za prijevoz kokaina iz Kolumbije za Porto Riko, nakon čega bi ga dalje krijumčarili po SAD.

Moguće je da se u podmornici nalazi izgubljeno bogatstvo vredno čak 57 milijardi evra, ali to još nije otkriveno jer podmornicu tek treba istražiti.

Na taj su zadatak poslani bivši agenti američke tajne službe Dog Lauks (Doug Laux) i Ben Smit (Ben Smith), koji su pozvani nakon što je oluja uzdrmala morsko tlo i otkrila ostatke podmornice koja se tamo skriva verovatno dugo.

Podmornica se nalazi na još neotkrivenoj lokaciji u blizini kolumbijske obale, a o njoj je snimljen dokumentarac "Finding Escobar's Millions", koji će se prikazivati na Discoveriju.

Discoveri je sada objavio kratki video na Jutjubu kao najavu dokumentarca, a u kojem se vidi kako ronioci pregledavaju dno mora u potrazi za Eskobarovim milijardama.

Veruje se kako je Eskobar zarađivao čak 356 miliona evra sedmično preprodajom droge na području SAD te da je na području Kolumbije skrivao ogromno bogatstvo. Podmornicama je u SAD prevozio i po dve tone kokaina. Ubijen je 2. decembra 1993. godine, nakon što je pokušao da pobegne policiji tokom hapšenja.

BONUS VIDEO:

EVO ZAŠTO JE OPASNO ŽIVETI U HOLANDIJI ! Možete ostati bez krova nad glavom u sekundi! I to bukvalno!

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.