POSLE 10 GODINA BRAKA REKLA MU JE DA ŽELI DA SPAVA SA DRUGIMA: Poštovao je njenu želju, a onda je usledilo OVO!
Anita Kasidi, Foto: Facebook printscreen

POLIAMORIJA

POSLE 10 GODINA BRAKA REKLA MU JE DA ŽELI DA SPAVA SA DRUGIMA: Poštovao je njenu želju, a onda je usledilo OVO!

Anita je o svom iskustvu napisala i knjigu

Objavljeno:

Anita Kasidi (40 ) napisala je knjigu o svom neobičnom emotivnom iskustvu - nakon 10 godina braka sa suprugom Markom ( 46) odlučila je da mu predloži "otvoreni brak".

Ona je objasnila da, iako je imala ispunjen život sa mužem i dvoje dece, ipak nije bila srećna.

- Jedne večeri priznala sam mu ono što mi je bilo najteže za izreći - da mi više nije dovoljan. Bilo je tu puno suza, a na kraju mi je, umesto razvoda, predložio da pokušam nešto drugo - prisetila se Anita.

Počela je da izlazi sa drugim muškarcima dok je Mark ostajao kući sa decom.

- Bez iskrenosti to ne bi bilo moguće. Ljudi su to često pogrešno shvazali, no moje odbacivanje monogamije nije imalo veze samo sa seksom - kaže ona,.

Nakon nekog vremena pronašla muškarca s kojim je i danas u vezi. Ime mu je Andrea i zajedno su godinu dana. Andrea je upoznao i Marka i njihovu decu, a Anita je i prijateljima i ostalim članovima porodice objasnila situaciju sa svojim ljubavnim trouglom.

- Bilo je užasno teško, ali je bila iskrena prema meni. To nisu stvari koje planirate. Mogla me je varati, mogli smo se rastati, umesto toga, pokušali smo nešto treće. To je ono što uradiš kada nekoga voliš, pokušaš naći rešenje. Njene seksualne veze nisu me toliko smetale kao one emocionalne - objasnio je Mark.

Ipak, posle 18 meseci Mark i Anita su se ipak razveli. Njen novi dečko Andrea je 10 godina mlađi od nje.

On kaže da ni sam nije monogaman, i da ga Anita razume:

- Nije to samo seks. Razumemo se na svim nivoima. Upoznao sam njenog supruga i decu i osećam se privilegovanim što imam priliku biti deo njihovog života i odrastanja. Ne znamo još kuda naša veza ide, hoćemo li se možda u nekom trenutku i mi odlučiti za decu i hoće li nas to promeniti, no srećan sam što je imam - rekao je Andrea.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.