UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Tada je zapazila detalj koji ju je UŽASNUO!
Udovica je otkrila nešto užasno, Foto: The Brain Tumor Charity

TUŽNA PRIČA

UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Tada je zapazila detalj koji ju je UŽASNUO!

Tada je sve shvatila

Objavljeno: 25.01.2018. 12:01h
  • 87

Ema i Džastin Kotijar su se venčali i kao srećni par jedva su ćekali da odu na medeni mesec.

Međutim, uskoro im se to putovanje pretvorilo u košmar. Jednog jutra, Džastin je samo počeo vikati na nju rekavši joj da izađe iz sobe. Njegovo ponašanje ju je šokiralo, budući da je bila u sedmom mesecu trudnoće.

Uskoro su saznali užasnu istinu - Džastin je oboleo od smrtonosnog i agresivnog tumora mozga. Rekli su mu da će hemoterapijom, liečenjem i hitnom operacijom uspeti produžiti njegov život na naredne dve godine.

Dobili su ćerku
Dobili su ćerkufoto: The Brain Tumor CharityBračni par je bio šokiran ovim saznanjem.Uprkos stresnim situacijama kroz koje je prošla, Emma je 2015. godine rodila zdravu devojčicu Miu.

Džastin je krenuo na terapije, i svoju kćerkicu je viđao samo vikendom. Četiri jeseca poslije, utvrđeno je da se tumor povećava. Ema je verovala da mu je ostalo dve sedmice života pa su ga doveli kući.

Džastin je nažalost preminuo
Džastin je nažalost preminuofoto: The Brain Tumor CharitySrećom, uspeo je živeti nešto duže i dočekati svoj 30. rođendan i naredni Božić.  Onda je u maju 2016. on preminuo.

Simptomi njegove bolesti su veoma agresivni i mogu biti pogubni za okolinu. Kako se Ema priseća, njen muž se i prije venačanja ponašao pomalo čudno.

Danas, kada pogleda fotografije sa venačanja, jasnije joj je zašto je to bilo tako.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Uspješnažena.com  )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media