ŠOKANTNE ISPOVESTI HOSTESA SA TAJNE AUKCIJE: Terali su nas da se uvučemo u uske haljine, a onda se jedan uhvatio za šlic...
Hostese su bile prinuđene da prežive razne perverzne ponude, Foto: Pixabay

skandalozno

ŠOKANTNE ISPOVESTI HOSTESA SA TAJNE AUKCIJE: Terali su nas da se uvučemo u uske haljine, a onda se jedan uhvatio za šlic...

Hostesama je bilo naređeno kako da se ponašaju

Objavljeno:

Humanitarna akcija koja je deo tradicionalnog događaja Dobrotvorna večera Kluba predsednika (The Presidents Club) u Engleskoj, čiji je službeni cilj prikupljanje novca u humanitarne svrhe, održana je i ove godine, a u javnost su procureli skandalozni detalji.

Naime, na ovom okupljanju su mogli da učestvuju samo muškarci, a u četvrtak uveče ovaj događaj okupio je 360 osoba iz britanskog sveta biznisa i politike. Za zabavu je bilo angažovano čak 160 hostesa - kojima je rečeno da obuku crne uske kostime i slično donje rublje, kao i visoke potpetice.

Bogataši su na after-partiju mnoge hostese - od kojih su neke bile i studentkinje koje su došle da zarade džeparac - neprikladno dodirivali, seksualno zlostavljali i nudili im seks.

Ovaj događaj u londonski društveni kalendar upisan je već 33 godine, ali o tome što se događa iza zatvorenih vrata nikad se nije pisalo.

Zato je ugledni Financial Times prošle nedelja na humanitarnu zabavu poslao dve hostese na tajnom zadatku, a one su im otkrile kako su u roku od šest sati većina devojaka bile podvrgnute seksualnom napastovanju praćenom prostačkim komentarima i zahtevima da im se kasnije pridruže u spavaćim sobama.

Hostese tvrde kako su im muškarci neprestano dodirivali suknje, a jedna je rekla da joj je jedan tokom večeri pokazao i penis.

Zadatak da pronađe devojke za to "najprestižnije veče u Velikoj Britaniji" poveren je Kerolin Dendridž, vlasnici agencije Artista specijalizovane za hostese.

Ona je devojka upozorila da muškarci na toj večeri znaju biti "iritantni", pa i "razljutiti hostese". Jednoj hostesi rečeno je da laže svom dečku o činjenici da se radi o "eventu" na kojem sudeluju samo muškarci.

Dva dana pre događaja devojkama je poslala email da će im te večeri mobilne telefone oduzeti iz sigurnosnih razloga i da njihovi momci nisu pozvani.

Zahtevi za uniformom bili su puno detaljniji: Rečeno im je da obuju crne seksi cipele, crno donje rublje, urede kosu i našminkaju se. Odabrane devojke sve su zadovoljavale specifične kriterijume. Morale su biti visoke, vitke i lepe - za posao koji je počinjao u 16 sati i koji se plaćao 150 funti, plus 25 funti za vožnju kući taksijem.

Kad su stigle na mesto događaja, na potpis su dobile ugovor o čuvanju tajnosti podataka o događaju na pet stranica.

Njihova iskustva na kraju večeri bila su podeljena. Neke su rekle da im je bilo zabavno jer su mogle da piju na poslu, a druge kako su neki muškarci bili "seronje", a da su drugi bili "presmešni".

Imale su jedan zadatak: da političare, oligarhe, tajkune, biznismene i direktore učine srećnijima i da ih ponude pićem kad je potrebno.

- Jedan 70-godišnjak pitao me jesam li prostitutka - rekla je 19-godišnjakinja koja je ostala šokirana njegovim pitanjem.

- Nikad ovo pre nisam radila i nikad više neću. Ovo je prejezivo - rekla je.

Neke devojke kažu da su im muškarci ponudili posao. Nekima su ponuđene visoke napojnice.

Događaj se završio u ponoć, ali after-parti nastavio se u hotelu. Hostesama je rečeno da moraju ostati do 2 ujutro.

- Želim da strusiš tu čašu, podereš gaćice i igraš na stolu - rekao je jednoj muškarac koji joj je sipao vino i uhvatio je oko struka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.