BOGATA PORODICA NUDI PLATU OD 150.000 DOLARA: Evo šta traže od svojih radnika
Za održavanje luksuznog doma porodica je spremna da plati, Foto: Profimedia

zanimljiv oglas

BOGATA PORODICA NUDI PLATU OD 150.000 DOLARA: Evo šta traže od svojih radnika

Za toliku platu, moraće da se pomuče

Objavljeno:

Bogata porodica iz Njujorka ima odličnu poslovnu ponudu - oni traže "domaćine" koji bi se brinuli o kuvanju, čišćenju, deci i uređenju njihovog drugog doma, građanske kuće koja se proteže na čak 2787 metara kvadratnih.

Oglas je na "Biznis insajderu" objavio Dejvid Jodovin, čija firma se bavi zapošljavanjem radnika za bogate individualce. On je rekao da ova porodica sa Aper Ist Sajda, bogatog dela Njujorka, traži dvoje zaposlenih "koji bi se brinuli da svi aspekti doma adekvatno funkcionišu u svakom trenutku".

- Većina naših klijenata su onih jedan posto - imaju više kuća, privatne avione i nekoliko zaposlenih u svojim domovima - rekao je Jodovin.

Plaća zaposlenih kreće se između 100.000 i 150.000 dolara. Ovako glasi oglas:

- Istaknuti par sa Aper Ist Sajda traži iskusan, organizovan i temeljan par domaćina koji bi nadgledali, upravljali i održavali njihovu kuću od 2787 kvadrata. Ova pozicija uključuje useljavanje u kuću,a zaposleni će morati biti na raspolaganju vlasnicima kuće pet dana u nedelji Dva dana će im biti slobodna. Kandidati moraju imati fleksibilan raspored. Slobodni dani u nedelji mogu se menjati jer je vlasniku nekretnine ovo drugi dom pa će mu morati biti na raspolaganju više sati.

Par će raditi kao čuvari nekretnine, brinući se da svi aspekti doma rade kako treba. Posao uključuje održavanje kuće, pranje rublja, kuvanje, posluživanje, upravljanje i angažiranje majstora pa i nadgledanje radova.

Idealni kandidati moraju imati iskustva u kuvanju zdravih obroka i poznavanje usluživanja. Ne sme im biti neprijatno posluživati vlasnike i njihovu porodicu. Par će biti na raspolaganju u kući, svesni kad su potrebni, a kad se trebaju povući. Smeštaj je osiguran u obliku posebne sobe i kupatila.

Njihove odgovornosti uključuju:

- Osiguravanje brige za kuću puno radno vreme.

- Temeljno čišćenje kuće, s naglaskom na sobe i kupatila.

- Pranje rublja, uključujući peglanje, čišćenje ormara, organiziranje odevnih predmeta i slanje odeće na hemijsko čišćenje.

- Pakovanje raspakovanje odeeće

- Priprema svežeg i zdravog doručka, ručka i večere

- Poznavanje formalnosti i obroka za svečane večere, zabave i slično, uključujući postavljanje stolova, cvetne ukrase, konobarisanje, točenje vina i pozdravljanje gostiju.

- Odlazak u kupovinu, obavljanje zadataka, nabavljanje namirnica i posebni zahtevi.

- Organizovanje u kući, uključujući kuhinju, ormare i tako dalje.

- Sposobnost rada u timu kao i nadzorkolega i drugog osoblja u kući.

- Poznavanje pametnih kućnih sistema Lutron, Crestron i Kaleidescope.

- Vožnja poslodavaca na sastanke i tako dalje.

- Druge dužnosti povezane s potrebama poslodavaca i domaćinstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.