Hteo da je se otarasi na najužasniji mogući način! KAMERA UHVATILA OCA KAKO BACA BEBU U KONTEJNER, a njegovo opravdanje će vas zgroziti! (VIDEO)
Jezivi snimak, Foto: Youtube printscreen

UŽAS U KINI

Hteo da je se otarasi na najužasniji mogući način! KAMERA UHVATILA OCA KAKO BACA BEBU U KONTEJNER, a njegovo opravdanje će vas zgroziti! (VIDEO)

Bebu je na sreću pronašla starija žena

Objavljeno: 17:53h

U kineskom gradu Sunan dogodio se užasan zločin - otac je bacio svoju novorođenućerku u kontejner, navodno zato što je mislio da je neizlečivo bolesna.

Sve je zabeležila kamera - ma snimku se vidi kako muškarac u crvenoj majici i papučama nosi nešto u ruci, a u sledećem trenutku baca zamotuljak u kontejner. Posle toga stavlja ruke u džepove pantalona i polako odlazi, kao da se ništa nije desilo.

Babu je kasnije našla starija žena, koja je pozvala policiju, a oni su zatim pomoću snimka našli krivca. Majka bebe bila je u osmom mesecu trudnoće kada se devojčica rodila, a pre toga nijednom nije bila na pregledu, izveštavaju britanski mediji, pozivajući se na kineski informativni portal "Junan dejli".

Otac je ispričao da mu se devojka iznenada požalila na bolove u stomaku i da je ubrzo potom rodila dete u dnevnoj sobi. On je novorođenče stavio na krevet i pobrinuo se za devojku, saopštava policija. Pošto je beba bila poplavela, mislio je da neće preživeti, pa je odlučio da je se otarasi.

Lekari su, međutim, konstatovali da je zdrava, pa će nakon detaljnijeg pregleda biti poverena na brigu nadležnim ustanovama. Muškarca koji je pokušao da je baci su uhapsili, dok je majka bebe puštena uz kauciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.