Da mi bar žena ostane trudna s ljubavnikom, to bi spasilo brak...
Dečko gleda devojku dok kuca poruku, Foto: Shutterstock

toliko je voli

Da mi bar žena ostane trudna s ljubavnikom, to bi spasilo brak...

Čak mu se čini u redu da prihvati činjenicu da mu žena rodi dete drugog muškarca

Objavljeno:

Već više od godinu dana zna da mu žena dovodi ljubavnika u kuću, ali ne želi joj to otkriti. Saznao je to kada je ranije došao s posla, ali je tiho u dnevnoj sobi čekao da završe... Ovaj muškarac se hvata za slamku kako bi spasio brak. Čak mu se čini u redu da prihvati činjenicu da mu žena rodi dete drugog muškarca, ali ipak nije siguran da bi se to završilo dobro. Zatražio je savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje Dear Deidre.

Ovo je njegova priča, a i savet koji je dobio:

Meni su 44 godine, a mojoj supruzi 39. U braku smo 18 godina. Nikada nismo koristili kontracepciju, ali nismo uspeli proširiti porodicu. Supruga uvek dođe kući s posla puno pre mene. Znam da ima ljubavnika jer sam jedan dan došao ranije kući i čuo zvuke seksa koji su dopirali s sprata. Nisam konfliktni tip čoveka pa sam samo otišao u dnevni boravak, seo na kauč i pričekao da završe.

Devojka pokazuje dečku brushalter
Devojka pokazuje dečku brushalterfoto: profimedia

Čuo sam potom suprugu kako tiho ide niz stepenice i nešto šapuće. Čuo sam još nečije korake koji su otišli kroz kuhinju i izašli na stražnja vrata. Supruga je nakon toga ponovno otišla gore, pretpostavljam da je išla da raspremi krevet.

Tiho sam se iskrao van i ponovno ušao, puno glasnije. Zatvorio sam vrata i viknuo da sam kuči. Moja žena je bila malo usplahirena i iznenađena što sam došao kući tako rano. Mogao sam jasno u njenom glasu čuti teskobu, a onda olakšanje. Nastavili smo razgovor kao i inače, o tome kako je provela dan, i to je bilo to.

To se dogodilo pre više od godinu dana, i dugo sam razmišljao o tome trebam li je suočiti s time što znam. Istina je da se nisam iznenadio što ima drugoga, jer je naš seksualni život prilično loš već nekoliko godina. Tako sam to pustio.

Sledeći put kada sam ranije završio s poslom, nazvao sam je iz kafića na putu kući. Sada sam svestan ljubavnika, i znam kada je bio u njenoj blizini. Bude sitnih naznaka, kao neki tragovi na mom jastuku ili čaša više u mšini za pranje posuđa.

Potajno se nadam da će supruga ostati trudna s ljubavnikom. Dete možda spasi naš brak, a ujedno i učini moju ženu srećnom. Uvek s čežnjom gleda koleginice na poslu kada odlaze na porodiljsko.

Savet koji je dobio:

To bi možda mogao biti i kraj vašeg braka. Ne možete se više pretvarati da niste svesni ženine afere, a tada bi ona možda osećala potrebu reći vam više o svom ljubavniku - s kim bi želela podizati to dete.

Znam da ste nervozni zbog sukoba, ali vaš brak je ionako već u krizi. Razgovarajte sa svojom ženom o tome i o njenim osećajima vezanima za to što nemate dete. Dok tačno ne znate kako se ona oseća, ne možete znati u kojem smeru vaš odnos ide. Ako ima ljubavnika samo zato da bi ostala trudna, tada je možda medicinski potpomognuta oplodnja rešenje za vas kao par.

Ukoliko se radi o vašem turobnom seksualnom životu, tada zajedno pokušajte nešto učiniti. U svakom slučaju ne gurajte glavu u pesak.

Dečko i devojka se ljube
Dečko i devojka se ljubefoto: giphy

Bonus video:

Ovo cveće samo govori kada mu treba voda

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.