Brat Bred Pitovog telohranitelja preko noći POSTAO MONSTRUM: Pravio je porodične fotografije, a onda je uzeo nož i NASMRT IZBO ĆERKICU! (FOTO)
Devojčicu je pronašla majka, Foto: Printscreen/Facebook/ Bill Billingham

uživao je sa porodicom, a onda zaklao ćerku!

Brat Bred Pitovog telohranitelja preko noći POSTAO MONSTRUM: Pravio je porodične fotografije, a onda je uzeo nož i NASMRT IZBO ĆERKICU! (FOTO)

Osmogodišnju Majli Bilingam otac je juče uveče u svom domu izbo nožem u Zapadnom Midlendsu u Engleskoj, a devojčica je nekoliko sati kasnije preminula u bolnici

Objavljeno:

Njen otac Bil Bilingam, koji je prevezen u bolnicu sa ubodnom ranom u stomaku, uhapšen je. Trenutno je u stabilnom stanju na lečenju, a nije poznato na koji način je stekao ubodnu ranu.

Svedoci su ispričali da su čuli Majlinu mamu Trejsi Tondri kako vrišti: "Izbo je moju devojčicu" i veruje se da je majka pronašla ubijenu devojčicu, ali da ne živi na adresi na kojoj je njena ćerka ubijena.

Motivi zločina nisu poznati. Otac je samo nekoliko sati pre ubistva na svom Fejsbuk profilu postavljao slike sa porodičnog druženja i provoda sa Majli, dok su jeli picu u krevetu, a dan ranije nasmejanu sliku cele porodice.

Britanski mediji pišu da je Bilov brat, Mark jedna je od zvezda emisije

"Specijalna vazdušna služba: Ko reskira profitira" Kanala 4 i vojno lice, kao i da je radio kao privatno obezbeđenje Breda Pita, Anđeline Žoli i Toma Kruza.

Jedno što je poznato o ubici je da je bio ponosan na svog brata i često je na svom Fejsbuk profilu objavljivao njegove intervjue i slike.

Šokirane komšije kažu da je bungalov u kome je mala Majli živela uklet

.

- Devojka koja je tu živela pre počinila je samoubistvo - rekao je sused i dodao da je ranije u kući viđao samo Bila, bez dece.

Ispred kuće, u snegu ostavljeno je cveće sa porukom "Počivaj u miru, mali anđele."

- Tretiramo ovo kao porodično nasilje i nismo povezali nikoga drugog kao umešanog u ovaj slučaj - rekao je nadleženi detektiv.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.