OVO SELO SVI ZAOBILAZE U ŠIROKOM LUKU: Svaki stanovnik krije UŽASNU TAJNU! (VIDEO)
Selo svi izbegavaju, Foto: Youtube printscreen

čudno mesto na floridi

OVO SELO SVI ZAOBILAZE U ŠIROKOM LUKU: Svaki stanovnik krije UŽASNU TAJNU! (VIDEO)

Stanovnike izbegavaju svi, a oni žive po storgim pravilima

Objavljeno:

Na Floridi postoji selo koje na prvi pogled izgleda kao svako drugo američko predgrađe.

Međutim, stanovnici mesta Mirakl vilidž nisu obični ljudi - ovo je zajednica onih koje je sud proglasio "opasnim za društvo".

Pola populacije ovog mesta čine seksualni prestupnici, mnogi od njih osuđeni zbog zlostavljanja dece i maloletnika. Nakon što su odslužili zatvorske kazne, prisiljeni su do kraja života da žive pod nadzorom i daleko od drugih ljudi.

Zajednicu je osnovao Pet Pauers koji je 12 godina proveo u zatvoru zbog seksa sa svojim učenicama dok je bio sportski trener.

Ovde se stanovnici moraju pridržavati jasnih pravila: od škole, vrtića i crkava moraju se udaljiti na najmanje 800 metara, a ne smeju biti niti blizu autobuskih stajališta. Ispred kuća gde žive moraju postaviti veliki crveni natpis na kojem uz njihovo ime stoji i upozorenje "osuđeni seksualni predator".

Niko ne brani osuđenicima da žive na drugom mestu, ali zbog ovih pravila oni se najradnije odlučuju za Mirakl Vilidž. Jedan od njih je Kris Donson, koji priča svoju ispovest.

- Osudili su me kao 18-godišnjaka jer sam imao seks sa svojom devojkom kojoj je bilo tek 14. Lagala mi je o svojim godinama i pokazala lažnu ličnu kartu. Svi moji prijatelji takođe su verovali da joj je 18.

Kris sada ima devojku koju je upoznao u crkvi i koja zna da je odslužio kaznu zbog seksa s maloletnicom.

- Stigmu ću i dalje nositi čak i ako se venčamo. Mogu imati decu, ali ne mogu im priređivati rođendanske zabave s drugom decom, a još je veći problem to kako im reći da im je otac seksualni prestupnik - priča on.

Mnogi stanovnici Floride podržavaju ideju da prestupnici žive odvojeno od ostalih, jer veruju da se ne mogu promeniti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.