MRAČNA TAJNA PORODICE TURPIN: Slučaj roditelja koji su U OKOVIMA držali svojih 13 dece ima brojna NERAZJAŠNJENA PITANJA!
Roditelji iz pakla, Foto: Facebook

ŠOKANTNO

MRAČNA TAJNA PORODICE TURPIN: Slučaj roditelja koji su U OKOVIMA držali svojih 13 dece ima brojna NERAZJAŠNJENA PITANJA!

Deca su možda mogla biti spašena i ranije!

Objavljeno:

Svet je šokirao slučaj porodice iz Kalifornije koja je svojih trinaestoro dece mučila, izgladnjivala i držala zarobljenim u okovima.

Sada se postavljaju brojna pitanja na koje treba odogovriti - a pre svega nikome nije jasno kako niko od komšija, rođaka ili prijatelja nije primetio da se nešto čudno dešava u domu Dejvida i Luiz Turpin.

Tajni život Turpinovih

Naizgled su delovali kao mnogobrojna srećna porodica. Još uvek nije pozanto da li su sva deca ovog para biološka, ali je to vrlo moguće, jer su se uzeli kada su imali 16 godina. Dejvid i Luiz su bili hrišćani, i verovali su da su ima deca poslata od Boga.

Decu su držali u sablasnim uslovima prljavštine, gladi i torture. Komšije ih nisu često viđale, a tek sada im je postalo čudno što su neke devojčice i dečaci izlazili samo noću.

Otac, Dejvid Turpin, njihovu kući registrovao je kao kućnu školu koju je nazvao "Sandkasl dnevna škola" i takođe je bio zaveden kao direktor škole. Majka je bila domaćica. Niko od zvaničnika nije došao u proveru registrovane škole, a upravo ovaj propust prolonngirao je horore koje su doživela njihova deca.

Na njihovom Fejsbuk profilu okačene su slike sa putovanja u Las Vegas i Diznilend. Porodica je bila obučena u indentičnu odeću, sa jezivim osmesima na licima. Dejvid i Luiz su putovali d aobnove svoje bračne zavete, a ono što je čudno je kako su mogli to da priušte sebi. Naime, 2011 Dejvid Turpin proglasio je bankrot, a porodica je imala i dug od 240.000 dolara.

Mediji su uspeli da intervjuišu Dejvidovu majku Beti, koja je porekla stravu koja je zatečena u kući. Ona je rekla da su Turpinovi "veoma poštovana porodica" i da mediji prenose samo jednu stranu priče. Objasnila je i da su roditelji decu oblačili u identiču odeću iz bezbednosnih razloga, i da su ih kada god bi izlazili ređali po starosti u kolonu, dok su oni išli napred.

Deci su oblačili istu odeću
Deci su oblačili istu odećufoto: Facebook

Užas koji je izašao na videlo

Stravični zločini koji su Turpinovi podčinili nad svojom decom izašli su na videlo zahvaljujući hrabrosti jedne od njihovih ćerku.

Devojčica (17) uspela je da pobegne kroz prozor kuće. Pre toga je ukrala jedan telefon i pozvala policiju. Razmišljaja je o svemu, pa kada je dobila policajce pokazala im je slike užasa koji su se sakrivali u njihovoj porodičnoj kući.

Policajci su odmah otišli u dom Turpinovih. Za devojčicu koja je pobegla mislili su da ima samo 10 godina, jer je bila premršava. Kako kažu policajci koji su došli na lice mesta, majka je delovala jako nervozno. Onda su zatekli pravu noćnu moru.

U prljavim i mračnim sobama nekoliko dece bilo je okovano za krevete i nameštaj. Ukupno ih je bilo 12, uzrasta od 2 do 29 godina. Tek kasnije su saznali da su neka od dece Trpinovih zapravo odrasli ljudi. Svi su bili izmučeni, izbledeli i izgladneli.

Roditelji su uhapšeni i optuženi za zlostavljanje i mučenje dece. Njihova deca sada su bolnici.

Amerika je ostala nema nakon otkrića ovog zločina, za koji još uvek nije utvrđeno koliko dugo je trajao, kao ni kakve sve užase su jadna deca doživela od svojih rođenih roditelja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / CNN.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.