Niko nije mogao da veruje kolika je SNAGA TE LJUBAVI! Običnim poljupcem SPASILA ŽIVOT svojoj dvogodišnjoj sestri!
Devojčica ljubi bebu, Foto: Print Screen Youtube

čuda ipak postoje

Niko nije mogao da veruje kolika je SNAGA TE LJUBAVI! Običnim poljupcem SPASILA ŽIVOT svojoj dvogodišnjoj sestri!

Čuda su zaista moguća, samo treba verovati u njih. Popi Smit je dokaz toga!

Objavljeno: 14.01.2018. 22:55h
  • 347

Čuda zaista mogu dirnuti svakoga. O dosta takvih slučajeva smo čitali u novinama, gledali na TV-u. Ljudima se život znao preokrenuti nabolje onda kada su se najmanje nadali. U svetu u kom smo stalno okruženi teškim vestima lepo je čuti i nešto dobro za promenu.

Bolnice su uglavnom mesta na kojima se događa najviše čuda. Pacijenti koji se najčešće spreme za najgore, odjednom naprave veliki iskorak, ili se oni najbolesniji na neki čudesan način počnu oporavljati. To najbolje zna porodica Smit iz Velike Britanije…

Popi Smit, najmlađa kćerka porodice je patila od moždanog oštećenja koji joj je dijagnostifikovan kada je imala svega dve godine. Lekari nisu imali pozitivne prognoze za nju, pa su upoznali roditelje sa stvarnim stanjem. Ali, jednoga dana, od običnog gesta pažnje i ljubavi koji joj je uputila njena starija sestra, njen život se preokrenuo.

Popi je rođena je prerano, pa je morala biti pod stalnim nadzorom lekara. Takođe su joj dijagnostifikovali i Moebiusov sindrom koji se pokazuje kroz nemogućnost kontrole facijalnih mišića. Činilo se kako sreća nikako nije na njenoj strani.

Nakon porodične posete u kojoj joj je starija sesta poklonila poljubac, njeno telo je počelo bolje funkcionisati. Lekari nisu mogli da ceruju da oporavak za tako kratko vreme ide uzlaznom putanjom.

Nadamo se da će ova priča vratiti nadu svima koji prolaze kroz težak period života. Čuda su zaista moguća, samo treba verovati u njih. Popi Smit je dokaz toga!

Bonus video:

BAJKOVITA PRIČA JEDNOG MAČKA! Ostavljen kao beba, udomljen i uživa u toplom domu sa dobermanom!

Ovaj mačak je ostavljen na jednom parkingu u Feniksu, još dok je bio beba, kada je imao svega tri nedelje. Imao je sreće što su ga neki dobri ljudi pronašli i spasili. Bio je mali i nejak. Ko zna šta bi se desilo sa njim i da li bi uopšte preživeo da ga oni tada nisu odveli u svoj dom? Međutim postojao je mali problem. Novi vlasnici su već imali u kući jednog dobermana. Ali gle čuda, iako je oduvek poznata netrpeljivost između psa i mačke, oni su vrlo brzo postali pravi prijatelji. Ovaj mačak koji je izrastao u pravog lepotana, je postao jedna velika maza, ali često ume da zadirkuje dobermana, koji je neverovatno strpljiv za njega.

(Espreso.rs / Izvor: magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media