HITNA POMOĆ ZATEKLA OCA KAKO SE IŽIVLJAVA NAD TELOM SVOJE ĆERKE (3): Nakon 40 minuta torture objasnio je zašto je to morao da uradi!
Ruslanova ćerka doživela je nešto užasno, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

NOĆNA MORA SVIH RODITELJA

HITNA POMOĆ ZATEKLA OCA KAKO SE IŽIVLJAVA NAD TELOM SVOJE ĆERKE (3): Nakon 40 minuta torture objasnio je zašto je to morao da uradi!

Njegova priča će vas zaprepastiti!

Objavljeno:

Ruslan Odoneku su lekari rekli da njegova ćerka Alesja neće preživeti užasan incident koji joj se dogodio, pa je on odlučio da sam preduzme nešto.

Sve se dogodilo za Novu godinu, kada su on i njegova žena Anastasija pravili veliko okupljanje i pozvali su dosta prijatelja, dece i roditelja. Njihova kuća je dovoljno velika da mogu da stanu ljudi, da čak imaju i zatvoreni bazen.

U nekom trenutku večeri, Ruslan je primetio da je kuća postala tiša nego obično. Alesja je obično bila najglasnija od svih, ali se u tom trenutku uopšte nije čula. Ruslan je počeo da pretražuje svaku sobu kako bi saznao zašto Alesja ne proizvodi nikakav zvuk.

Ruslan sa ćerkom
Ruslan sa ćerkomfoto: Printscreen / uspješnažena.com

Kada je sišao u podrum, srce mu je umalo prepuklo - Alesjino beživotno telo je plutalo na površini njihovog porodičnog bazena. Anastasija je bila šokirana kada je sišla niz stepenice. Videla scenu u kojoj njen muž pokušava da oživi njihovu ćerku i u tom momentu je izgubila svest! Deset minuta kasnije stigla je hitna pomoć koja je pokušala da oživi dete, ali nedugo nakon toga proglasili su je mrtvom. Ruslan je odbijao da prihvati ovu informaciju. On je kleknuo i ponovo očajnički pokušavao da je vrati u život, dok su mu doktori na to rekli da prestane sa mučenjem njenog tela. Onda se dogodilo pravo čudo - mala devojčica je počela da diše par momenata kasnije. Od tada je prošlo 40 minuta i doktori su užurbano odveli Alesju u obližnju bolnicu, jer je od tad pala u komu. Doktori i specijalisti su narednih par dana proveli lečeći malu devojčicu.

Alesja se skroz oporavila
Alesja se skroz oporavilafoto: Printscreen / uspješnažena.com

Dve nedelje kasnije, Alesja se probudila, ali nije mogla da govori, vidi ili da se kreće. Prošlo je još par nedelja kada je vid počeo polako da joj se vraća i kada je napravila male korake. Par meseci kasnije, Alesja se u potpunosti oporavila, a njenog oca u celoj Ukrajini smatraju herojem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Uspješnažena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.