UPOZNAO ŽENU I OŽENIO SE ZA SAMO 6 DANA: Sve je počelo sa jednim Fejsbuk statusom!
Sofi i Čidima, Foto: Facebook printscreen

neobična ljubavna priča

UPOZNAO ŽENU I OŽENIO SE ZA SAMO 6 DANA: Sve je počelo sa jednim Fejsbuk statusom!

Ni on sam nije očekivao da će mu se ovo dogoditi

Objavljeno:

Jedan muškarac iz Nigerije rešio je da nađe ženu pomoću Fejsbuka - i u tome je uspeo!

Čidima Amedu je na svom profilu 30. decembra napisao status u kome je rekao da traži suprugu sa kojom bi se venčao već 6. januara, jer nema više vremena za gubljenje.

- Imam dovoljno godina i spreman sam da kažem da, nemam više vremena za gubljenje. Šaljite mi vaše prijave - onu koju izaberem oženiću 6. januara. Prijavljivanje se zavrđava u ponoć 31.12. Ozbiljan sam i nemojte posle da kažete da niste na vreme videle. Srećno - napisao je Amedu.

Nekoliko žena mu je odgovorilo, ali njega je privukla samo jedna - Sofi Ijeoma.

- Zainteresovana sam, lol - napisala je ona.

Mislila je da je sve šala, ali je Čidima ubrzo pozvao i dva dana kasnije otputovao je 500 kilometara do grada Enugu u kojem je Sofi živela.

Bila je to ljubav na prvi pogled, kako kaže Sofi.

- On je najzgodniji muškarac kog sam videla i odmah mi se svideo - rekla je ona.

Onda su razgovarali dva sata, i kažu da je razgovor bio jako "nespretan". Ali Čidima je tada ponovo ubrzao stvari - pitao je Sofi da li želi da upozna njegovog ujaka, koji je igrom slučaja takođe živeo u Enugu. Ona je pristala, ali je i dalje mislila da je sve šala.

Kada su došli dok ujaka, Čimida mu je rekao:

- Ujače, upoznaj ženu koju želim da oženim!

Tada je Sofi shvatila da je on ozbiljan - ali kako je moguće venčati se za nekog koga poznaješ tek jedan dan, pitala se ona.

- Kada sam ga videla po prvi put, definitivno mi je bio privlačan, ali nisam mislila da će ozbiljno da me oženi. Ali nakon što sam upoznala njegovog ujaka, shvatila sam da bi se to zapravo moglo dogoditi i želela sam to - kaže Sofi.

U istom danu su otišli i do njene porodice. Ona je imala samo majku, jer joj je otac preminuo, pa se o svemu pitao njen stariji brat. On je detaljno ispitao Čidimu, i najzad odobrio njihovu veridbu. Nakon šest dana, oni su se venčali.

Čidima je pre toga raskinuo veridbu, i sam je priznao da nije očekivao da će mu zapravo status na Fejsbuku pomoći da nađe novu ljubav.

Sofi su optuživali da je nepromišljena, ali ona je rekla:

- Briga me za to. Kada shvatiš da nešto želiš, treba to i da uzmeš. Kada upoznaš pravog, prosto znaš da je to to. - kaže ona.

Sada par priželjkuje da ode na neko lepo mesto na svoj medeni mesec.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / BBC.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.