UHVAĆENA NA DELU: Policajci ostali šokirani kada su videli šta je ova STJUARDESA pokušala da PROŠVERCUJE u koferu! (VIDEO)
Uhvaćena na delu, Foto: Youtube printscreen

nije mogla da sakrije krivicu

UHVAĆENA NA DELU: Policajci ostali šokirani kada su videli šta je ova STJUARDESA pokušala da PROŠVERCUJE u koferu! (VIDEO)

Bila je upletena u kriminalne radnje

Objavljeno: 13:48h

Indijska policija uhapsila je stjuardesu aviokompanije "Džet Ervejs" nakon što su je uhvatili kako pokušava da u koferu prošvercuje skoro pola miliona dolara.

Objavljen je i snimak hapšenja na kom se vidi kako stjuardesa izbezumljeno gleda policajce dok oni neumorno vade snopove novčanica zamotane u aluminijsku foliju.

Policija je dobila dojavu da ona švercuje novac na letu iz Delhija za Hong Kong. U saopštenju stoji da je mlada dama iz države pokušala prebaciti tačno 480.200 dolara.

Stjuardesa je brzo otkirla i za koga radi - u pitanju je čovek po imenu Amita Malhotru, koji joj je davao jedan posto provizije za prebacivanje novca u Hong Kong. U Kini bi potom kupovao zlato i na taj način prao novac.

Oni su se upoznali na letu dok mu je služila piće, i tada otpočeli kriminalnu saradnju, a stjuardesa je uspela da prošvercuje osam kofera sa novcem pre nego što su je uhapsili.

Istražitelji sumnjaju da je i ostatak osoblja aviona učestovao u švercovanju.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.