KOJI PROLAZ SA SLIKE VAS NAJVIŠE PLAŠI? Ovaj psihološki test otkriva sve o vama!
Koji vas prolaz najviše plaši?, Foto: printscreen/disclose.tv

izaberite mudro!

KOJI PROLAZ SA SLIKE VAS NAJVIŠE PLAŠI? Ovaj psihološki test otkriva sve o vama!

Ovaj test će otkriti dubine vaše ličnosti

Objavljeno:

Jozef Kempl, američki predavač i pisac, osmislio je zanimljiv psihološki test u slikama.

Pomoću ovog testa, možemo otkriti nešto više o svojim najdubljim strahovima i barijerama koje nas koče.

Pred vama je šest jezvih prolaza koji izgledaju zastrašujuće. Ipak, vi morate odabrati jedan koji vas najviše plaši i u koji nikako ne biste zakoračili.

Prolaz, odnosno vrata koja odaberete otkriće šta vas to koči.

Evo tumačenja:

Ako ste izabrali prolaz broj 1: Ako ste izabrali napuštenu kuću, vi ste jako realistična osoba koja vodi računa da analizira sve opcije pre nego što donese odluku. Imate jako visoke etičke vrednosti koje očekujete i drugi da poštuju. Zid na slici predstavlja emocionalnu blokadu ali svetlo na slici znak da želite da pustite druge da vam se približe. Tragate za emocionalnom satisfakcijom ali ne bez inteletualnog zadovoljstva takođe.

Ako ste izabrali prolaz broj 2: Stepenište biraju osobe koje vole život. Ove osobe su slobodne ali i uplašene od nepoznatog, kao i od smrti. Oni žele da budu zdarvi iznad svega, zato često vode jako zdrav i uredan život. Previše razmišljaju o stvarima i jako su radoznali da vide kako će se sve odigrati u njhovom životu.

Ako ste izabrali prolaz 3: Osobama koje izaberu ledenu pećinu fali ljudske topline. One se plaše da će biti povređeni i razočarani, kao i da će čitavog života biti usamnjeni. Njima treba pružiti mnogo ljubavi, na sve moguće načine.

Ako ste izabrali prolaz 4: Drvena koliba je u stanju raspada, što simboliše strah onih koji su je izabrali od siromaštva i gubitka novca. Ove osobe su jako materijalne, ali su istovremeno i lojalne. Oni teže da steknu veliko bogatsvo ali im to neće kupiti ljubav i sreću. Treba da shvate da nije bitno koliko novca imaju, već kakvi su kao osobe.

Ako ste izabrali prolaz 5: Ako ste izabrali tunel, znači da ste u velikom haosu. Ove osobe ne mogu lako da srede svoje misli i osećanja, ali će naučiti da prepoznaju šta je ono što zaista žele. Oni su jako inteligentni, ali im emocije staju na put i previše kukaju o problemima umesto da traže rešenja. Trebalo bi da imaju više vere u sebe i da zapamte da posle tame uvek dolazi svetlo.

Ako ste izabrali prolaz 6: Plava vrata u lancima simpolizuju plavo nebo i osobe koje su ih izabrale za sebe su postavile previsoke ciljeve. Ove osobe vredno rade, i žele da razumeju kako zapravo sve u životu funkcioniše. Oni su obično zatrpani poslom i trebalo bi da naprave pauzu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Disclose.tv )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.