VARAO JE TRUDNU ŽENU I SVE TO PRIZNAO NA INTERNETU: Njegova ispovest ostavlja bez reči! (VIDEO)
Kevin Klensi je varao svoju trudnu ženu, a sad mu je krivo, Foto: Screenshot/Instagram

sad je kasno za kajanje

VARAO JE TRUDNU ŽENU I SVE TO PRIZNAO NA INTERNETU: Njegova ispovest ostavlja bez reči! (VIDEO)

- Ponašao sam se kao dete, a trebalo je da budem muškarac - izjavio je

Objavljeno: 08:50h

Kevin Klensi, bloger i voditelj Barstool Sportsa priznao je svima preko društvenih mreža da je varao svoju trudnu suprugu, a prevara mu je, kako kaže, uništila brak, porodicu i život.

On je priznao prevaru nakon što ga je njegova supruga Kejtlin prozvala na Instagramu. Otkrila je da je vara kada je bila u osmom mesecu trudnoće.

U videu koji objavio na istoj društvenoj mreži rekao je kako je sve izgubio jer se ponašao sebično i kao kukavica.

- Ponašao sam se kao dete, a trebalo je da budem muškarac. Sve što sada mogu je da tražim oproštaj, dobio ga ili ne. Moj život je uvek bio javan, gradio sam karijeru na pričama o životima drugih i ne očekujem ništa zauzvrat. Znam da ću biti predmet sprdnje, ruganja i poniženja, ali to sve apsolutno zaslužujem - rekao je u ispovesti.

Njegova je supruga je u petak objavila da je muž vara.

- Prošle noći nakon što sam stavila svoju 2-godišnju kći i šestomesečnog sina u krevet, uhvatila sam supruga kako se dopisuje s ljubavnicom što je očigledno činio otkad sam bila u 8. mesecu trudnoće. Samo nekoliko dana pre nego što sam rodila, bio je s njom u hotelu. I u danima nakon što sam rodila bio je s njom... Nju je već odbacio pa će i ona dobiti tretman kakav sam imala i sama. Nikad nisam htela da život moje obitelji bude javan, ali znam da će ovo do javnosti doći, pa sam objavila istinu pre nego što javno poniženje i počne - napisala je.

Par je u braku od 2004. godine, piše Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.