SEĆATE LI SE NESREĆNOG PSA KOJEG SU PRED VUČIĆEM UBACILI U CEV? Sada se sumnja na NAJGORE!
Aleksandar Vučić i Putin, Foto: Fonet

eksperiment nad životinjama

SEĆATE LI SE NESREĆNOG PSA KOJEG SU PRED VUČIĆEM UBACILI U CEV? Sada se sumnja na NAJGORE!

Ruski ministar odbrane navodno je usvojio psa,ali mu ne veruju svi

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom posete Rusiji prisustvovao neobičnoj sceni koja je izazvala podeljene reakcije - ruski naučnici ubacili su psa u cev sa vodom koja može da se diše.

Jedni su se divili naučnom dostignuću , dok su drugi bili zgroženi zbog eksperimenta nad životinjama. Ono o čemu se sada polemiše je šta se zaista dogodilo sa psom.

Nekoliko dana naokon eksperimenta je objavljeno da će Dimitrij Rogozin, ruski ministar odbrane, usvojiti pomenutog psa koji se zove Nikolas. - Istina je, tokom posetet Institutu Rogozin mi je tražio da mu damo ovog psa. Hteo je da ga vodi kući - navela je agencija TAS izjavu jednog zvaničnika.

MISTERIJA DŽULIJANA ASANŽA: Osnivač WIKILEAKSA nestao, a 1. januara objavio je TAJNI KOD! Možete li vi ga da protumačite?

Uz napomenu da će to biti drugi pas u domu Rogozinovih, uz nemačkog ovčara Ponča, objavljeno je i da će Rogozin psa moći da preuzme za nekoliko nedelja. - Mislim da će to biti moguće oko Nove godine. Životinje su kod nas na konstantnom promatranju kako bismo se uverili da im zdravlje nije ugroženo. Nakon karantina, psi mogu da idu u drugi dom. Svi psi koji učestvuju u ovom eksperimentu su živi i zdravi - rekao je šef tima za "disanje tečnosti" u Institutu Anton Tonšin.

Malo pre Nove godine Rogozin je na Tviteru objavio fotografiju sa suprugom i dva psa, od kojih je jedan Nikolas, ali su korisnici društvene mreže uočili razliku između tog psa i onog "iz cevi".:

Sada se Rogozin suočava sa optužbama da prikriva ono što se zaista dogodilo psu, i smatra se da se jazavičar zapravo udavio tokom eksperimenta, ali ništa od ovoga nije potvrđeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92.net )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.