OTIŠAO JE U JAPANSKU ŠUMU SAMOUBICA: Ono što je tamo snimio, LEDI KRV U ŽILAMA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen / LiveLeak

AOKIGAHARA

OTIŠAO JE U JAPANSKU ŠUMU SAMOUBICA: Ono što je tamo snimio, LEDI KRV U ŽILAMA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jutjuber je nakon ovog snimka morao da napiše javno izvinjenje

Objavljeno:

Jutjuber Pol Logan nedavno je morao da se javno izvini nakon što je objavio šokantan video iz jezive japanske "šume samoubica" na kojem se vidi leš jednog od preminulih.

Radi se o šumi Aokigahara koja je postala poznata širom sveta iz zastrašujućeg razloga - ovde je preko 500 ljudi oduzelo sebi život.

Šuma se nalazi u podnožju planine Fudži, i prekrivena je gustim drvećem i brojnim kamenim i ledenim pećinama. Upravo zbog svog mira, i mraka u koji je zavijena, postala je najpopularnije mesto za samoubistvo u Japanu.

U šumi nema vetra, vlada jeziva tišina, a i za vreme najsunčanijih dana teško je pronaći osvetljeni deo među mračnim drvećem.

Ovde nema signala, tako da je savršeno mesto za izvršavanje najcrnjih misli. Veruje se da je "trend" samoubistava u ovoj šumi počeo nakon što je japanski pisac izdao knjigu "Crno more stabala" u kojoj dvoje ljubavnika baš u ovoj šumi oduzimaju sebi život. Danas, japanska vlada svake godine pretražuje teren šume kako bi pronašla tela,a u proseku se pronađe između 70 i 100 preminulih. Sve su prilike da postoji neka obešena osoba u Aokigahari u bilo kom trenutku.

Na ulasku u Aokigaharu, postavljeni su je natpisi i motivacione poruke koji odvraćaju potencijalne samoubice da dignu ruku na sebe. Širom šume su postavljeni i telefoni volontera na drveću koji nude psihičku podršku. Mogu se videti i oproštajne poruke i stvari, koje su oni slabiji ostavili kao sećanje na njih.

Zbog svoje jezive atmosfere i činjenice da je bila grob tolikom broju ljudi, veruje se da Aokigaharu opsedaju duše samoubica.

O šumi je snimljen i film "Šuma" koji je sniman u Srbiji.

Pogledajte video Pola Logana iz Aokigahare:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / LiveLeak.com 9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.