MASOVNE ORGIJE I DROGA: Razotkriven TAJNI ŽIVOT moćnika iz SILIKONSKE DOLINE!
Vlasnici kompanija poput Fejsbuka i Gugla vode raskalašne živote, Foto: Pixabay

BAHAĆENJE

MASOVNE ORGIJE I DROGA: Razotkriven TAJNI ŽIVOT moćnika iz SILIKONSKE DOLINE!

Vikend žurke bogatih mladih preduzetnika prilično su divlje

Objavljeno:

Silikonska dolina je mesto na kojem su koncentrisane sve najmoćnije tehnološke kompanije, a sada je razotkriven i tajni život muške elite koji obliluje seksom i drogom.

Emili Čang, novinarka "Blumberga" već dve godine istražuje javnu tajnu hi-tech sveta. Delovi njene knjige već su objavljeni u časopisu "Veniti fer" i već su digli veliku prašinu.

Ona je razgovarala sa više sagovornika koji su joj ispričali šta sedogađa na tajnim vikend zabavama u Silikonskoj dolini. Gotovo uvijek neizostavan dio zabave čini konzumiranje droge MDMA, koja se često poslužuje u obliku tabletica s logotipom neke od velikih tehnoloških kompanija. Ali, pre nego što se zvanice nadrogiraju, veče započinje klasično - uz večeru i piće, da bise do kraja završilo seksom, ponekad u grupama po troje. Organizatori se uvek pritom trude da na takvim zabavama bude barem dvostruko više žena od muškaraca.

Poziv se dobija usmeno, ili preko neke od društvenih mreža, a tehnološki moćnici vole da orgijaju na mestima poput vila na plaži i jahti.

GOLI, PIJANI I NAPALJENI! Ispovest HRVATICE: Kako se moja novogodišnja žurka pretvorila u RAZVRATNE ORGIJE

Na takve zabave dolaze čak i bračni parovi, jer je "otvoreni brak" popularan među ovim svetom. Ipak, u najgorem položaju ovde su žene.

- Ukoliko učestvujete u tim seksualnim zabavama, nemojte pomišljati da ćete ikada pokrenuti svoju kompaniju ili da će neko investirati u vaš projekt. Ta se vrata zatvore. No, ukoliko ne učestvujete, isključe vas tako da ste u nevolji što god učinili - efektno je sažela nezavidan položaj preduzetnica u high-tech industriji, jedna od sagovornica u knjizi.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.