NA PRVOM PLESU JE OSETILA DA JOJ NEŠTO CURI: Gosti su ostali u šoku, a mi smo morali da pobegnemo usred naše svadbe! (FOTO)
Mladi bračni parl Dani i Karl na svom venčanju, Foto: print screen facebook / Dannie Mountford

goste ostavili da se zabavljaju

NA PRVOM PLESU JE OSETILA DA JOJ NEŠTO CURI: Gosti su ostali u šoku, a mi smo morali da pobegnemo usred naše svadbe! (FOTO)

Mladenci su morali da napuste venčanje, ali su svoje goste ostavili da se časte i plešu

Objavljeno:

Gosti na venčanju Karla (18) i Dani (19) Mauntforda iz Vest Minsa su ostali prilično šokirani kad je trudna mlada dobila trudove nasred plesnog podijuma. Usred prvog plesa joj je pukao vodenjak, pa su mladenci morali da ostave goste i da taksijem požure u bolnicu. Njihova kći Džesmin rođena je u ranim jutarnjim satima.

NAJSMEŠNIJE BEBE U 2017. GODINI: Pokušajte da se ne istopite! (VIDEO)

- U jednom trenu sam plesala s mužem, a u drugom sam rađala našu kćer. Jako smo se iznenadili, ali to je naše venčanje učinilo još posebnijim. Dok smo plesali, osetila sam da i nešto curi niz nogu. Venčanicu su mi skinuli tek kad sam došla u porodilište. Cela je bila natopljena plodovom vodom - rekla je Dani za "Mirror".

Mladenci su već oko 22:30 morali da napuste venčanje, ali su svoje goste ostavili da se časte i plešu.

- Nismo stigli ni da počnemo s sečenjem torte - ispričala je Dani koja je ubrzo nakon porođaja puštena kući i dodala - Džesmin odlično napreduje, a definitivno je bila savršen venčani poklon.

Bonus video:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.