Ako volite ovo piće, u vama se krije nešto mračno i strašno! OVAJ napitak PSIHOPATE OBOŽAVAJU!
Foto: Giphy

Šokantan rezultat istraživanja

Ako volite ovo piće, u vama se krije nešto mračno i strašno! OVAJ napitak PSIHOPATE OBOŽAVAJU!

U istraživanju je učestvovalo hiljadu ljudi, a zadatak im je bio da probaju različite vrste hrane i pića, i da ocene koliko im se sviđaju

Objavljeno:

Sudeći prema rezultatima istraživanja sprovedenog na Univerzitetu Insbruku, ako volite da pijete džin-tonik, velike su šanse da ste psihopata!

Osim džin-tonika, psihopatske osobine pokazale su i osobe koje vole tamnu čokoladu i crnu kafu, odnosno uopšteno gorke ukuse.

U istraživanju je učestvovalo hiljadu ljudi, a zadatak im je bio da probaju različite vrste hrane i pića, i da ocene koliko im se sviđaju. Nakon toga su morali da ispune upitnik o svojoj ličnosti, merila se njihova emocionalna stabilnost, sklonost sadizmu, agresiji.

foto: Printscreen/Youtube/Munchies

Pokazalo se da osobe sklonije gorkim ukusima poput ukusa džin-tonika imaju veću sklonost ka psihopatiji, narcizmu i sadizmu, piše Index.hr.

Naučnici još nisu uspeli da objasne ovu povezanost, ali neki tvrde da to ima veze s preuzimanjem rizika. Naime, gorki ukusi uglavnom se povezuju s otrovnom hranom, a "loš" ukus bi trebalo da nas odvrati od jedenja takvih namirnica.

BONUS VIDEO: Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.