15 najozloglašenijih narko-bosova svih vremena! A uhapšeni El Čapo je jedan od slabijih!

Oni su to merili na tone

15 najozloglašenijih narko-bosova svih vremena! A uhapšeni El Čapo je jedan od slabijih!

Pošli su putem na koje se malo ko usudio i da kroči, stekli su neverovatno bogatstvo, ali do kraja života nisu mogli da pronađu svoj mir
Objavljeno: 18:48h
Gangsteri privlače pažnju gde god da se pojave
odvaže se na za većinu ljudi nepojamne ilegalne operacije koje im obezbeđuju i ulazak u legendu nasilno
15 najzloglasnijih svih vremena
#15: El Čapo Guzman - Šef meksičkog Sinaloa kartela poznat je po spektakularnom bekstvu iz zatvora u koji je "pao" zbog šverca narkotika na teritoriju SAD. Vlasti su sada opet uspele da ga uhapse, a videćemo koliko će sada uspeti da ga zadrže iza rešetaka.
#14: Džordž Džang - "Džordž iz Bostona" bio je zaslužan za protok gotovo 90% kokaina švercovanog na američkoj teritoriji tokom sedamdesetih i osamdesetih.
Wikipedia
#13: Džonatan Almanca - Orehuela i Hose Santakrus - Londono - Dvojica "poslovnih" ljudi, osnivača čuvenog kartela iz Kalija u Kolumbiji.
#12: Niki Barns - Iz Harlema je kontrolisao kompletno tržište heroina i upravljao zloglasnim "Većem", kriminalnom organizacijom koju su sačinjavali Afroamerikanci.
Tumblr
#11: Frivej Riki Ros - Jedan od najmoćnijih narkobosova Los Anđelesa tokom osamdesetih. Jednom prilikom priznao da je od droge obrtao milion dolara - dnevno.
#10: Grizelda Blanko - "Ambasadorka" Medeljinskog kartela u Majamiju tokom sedamdesetih i osamdesetih. Mentorka Pabla Eskobara.
#9: Kun Sa - Azijski "Kralj opijuma" zaslužan za distribuciju 75% heroina na svetskom nivou tokom sedamdesetih i osamdesetih. Nikada nije priveden pravdi.
#8: Hose Gonsalo Rodriges Gača - Poznat kao "Meksikanac" i kao šef Medeljinskog kartela.
#7: Manuel Norijega - Vojni diktator Paname uhapšen je 1989. i osuđen na 30 godina zbog reketiranja, puštanja narkotika u promet i pranja novca.
#6: Frenk Lukas - Krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih figurirao kao jedan od glavnih dilera heroina u Harlemu. Ukinuo posrednike u kupoprodaji narkotika.
#5: Osijel Kardenas Giljen - Preuzeo meksički Golfo kartel pošto je ubio mentora, zbog čega je prozvan "Ubica prijatelja". Uhapšen 2003.
#4: Al Kapone - Jedan od najčuvenijih američkih gangstera svih vremena. Kocka, droga, prostitucija - nema toga čime se Al nije nelegalno bavio.
#3: Davud Ibrahim Kaškar - Nekada je bio šef zloglasne "D-Kompanije" u Mumbaiju. U bekstvu od 1993. zbog optužbe da je organizovao bombaški napad u ovom gradu.
#2: Amado Kariljo Fuentes - Pošto je preuzeo kartel iz Huareza, ovaj Meksikanac je dobio nadimak "Gospodar neba" zbog letelica kojima je prevozio drogu. Kad god neko pomene Pabla, svi i dalje prvo pomisle na njega! (GIF) (FOTO) (VIDEO) #1: Pablo Eskobar - Šef Medeljinskog kartela, najveće organizacije za distribuciju koke u istoriji. Posle bekstva iz zatvora, Eskobar je upucan 1993.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.