BAKA JE BILA U KOMI, A APARATI SU JE ODRŽAVALI U ŽIVOTU! Isključili su ih da bi mirno umrla, a posle 12 dana desilo se ČUDO! (VIDEO)
Foto: Printscreen / facebook / NBC Nightly News with Lester Holt

neverovatno!

BAKA JE BILA U KOMI, A APARATI SU JE ODRŽAVALI U ŽIVOTU! Isključili su ih da bi mirno umrla, a posle 12 dana desilo se ČUDO! (VIDEO)

Da li je ovo moguće?

Objavljeno: 21:59h

Vremešna Šila Luis iz Farga, u američkoj državi Severna Dakota, bila je u komi šest nedelja usled retkog medicinskog oboljenja. Lekari su je stavili na aparate za održavanje u životu, ali su čak i stručnjaci sa čuvene klinike “Mejo” rekli da više ništa ne može da se učini za nju, piše En-Bi-Si njuz.

Njen suprug i ostali članovi porodice prevezli su je kući kako bi umrla okružena bližnjima. Nakon 12 dana po skidanju s aparata, tokom kojih nije primala ni hranu, ni vodu, došlo je Šilinih osmoro unučadi kako bi se oprostili od bake.

I baš tada, na iznenađenje svih, Šila Luise se - probudila!

- Rekla je: “Pomozi mi” i zatražila malo vode. Izgledala je kao da se trgnula iz sna. Da ste samo mogli da čujete njen glas - kaže, još u šoku, Šilina ćerka Brendi Erends.

Baka Šila je zatim počela da se oporavlja.

- Ona je pravo božićno čudo! - kaže njena druga ćerka.

Džin Stal, medicinska sestra sa klinike “Mejo” koja je pružala palijativnu negu Šili Luis, kaže da nauka ne može da objasni njen oporavak.

- Bila sam svedok čuda - kaže Stal.

Šila Luis se ne seća vremena koje je provela u komi, a sada je srećna što će provesti Božić sa porodicom.

- Ovo je druga šansa. Verujem u boga i da moj život još ima svrhu - zaključila je Šila Luis.

BONUS VIDEO:

Iseljavanje Gordane Radović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.