JUTJUBER UVREDIO POGREŠNOG ČOVEKA: Tinejdžer (17) pronađen mrtav sa 15 METAKA u telu!
Foto: Facebook printscreen

nasilje kartela u meksiku

JUTJUBER UVREDIO POGREŠNOG ČOVEKA: Tinejdžer (17) pronađen mrtav sa 15 METAKA u telu!

Lagunas je mrtav pijan prozivao člana opasnog kartela

Objavljeno:

Huan Luis Lagunas Rozales je bio meksička Jutjub zvezda, a onda je uvredio pogrešnog čoveka i pronađen je mrtav sa 15 metaka u svom telu.

Lagunas je imao samo 17 godina. On je odrastao bez roditelja u meksičkoj pokrajini koja je poznata kao sedište kartela koji vodi zloglasni El Čapo.

Otišao je od kuće sa 15, u obližnji grad Kuliakan, gde je radio u perionici kola. Tada je i došao na ideju da se bavi Jutujubom, a postao je poznat pod imenom "Pirat iz Kuliakana".

Uskoro je počeo sve više i više da izlazi, i da se opija. Snimao je sebe kako eksira flaše viskija ili piva, i postao je senzacija. Dobio je hiljade pratioca i sve veću slavu.

Izgledao je kao dete, a ponašao se veoma odraslo. To je zabavljalo mase. Pozirao je sa luksuznim automobilima u velelepnim kućama, crtao je bradu i tetovirao se kako bi izgledao starije.

Ali alkohol ga je ubrzo koštao života. Jednom se napio i u jednom snimku je izvređao jednog od glavnih ljudi kartela - Nemesija Servantesa, koji ima nadimak El Menčo.

- El Menčo može da mi popuši... - rekao je Lagunas.

Nekoliko dana kasnije, oružana grupa je upala na žurku gde je bio tinejdžer i u njega su sasuli izmešu 15 i 18 metaka.

Džaba ti masa frajeru: Prišao je bahato proćelavom batici, a onda je dobio takve batine da će ih pamtiti do kraja života (VIDEO)

El Menčov kartel "Nova generacija" je relativno nov, ali jedan od najjačih u Meksiku. Bave se prodajom oružja, iznudiom i kidnapovanjem, kao i krađom nafte. Odgovorni su za stotine ubistava.

U ovoj godini u Meksiku je ubijeno preko 20.000 ljudi, a procenjuje se da dnevno dogodi oko 69 ubistava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Washingtonpost.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.