3 dana je dolazila na posao bez brushaltera
Foto: Pixabay

živela sloboda

3 dana je dolazila na posao bez brushaltera

Želela je da dozvoli svom telu da slobodno diše

Objavljeno:

Dipika Malotra je odlučila da tri dana u kancelariju dolazi bez brushaltera, slobodnih bradavica. Inače joj tako nešto ne bi ni palo na pamet, izuzev kada je pripita, međutim, ona se zapitala kako bi bilo da se odrekne grudnjaka i dozvoli svom telu da "slobodno diše" onakvo kakvo jeste.

Zato je odlučila: Tri dana će na posao dolaziti bez brushaltera.

Kada je osvanuo ponedeljak bila je jako zahvalna što je zima i što ne nosi zimsku odeću. Ceo dan je držala prekrštene ruke preko grudi kada bi razgovarala sa nekim u kancelariji. Pokušavala je da ostane na svom mestu kako ne bi morala da ustaje i sreće se sa kolegama, ali sve u svemu, prvi dan je prošao uspešno.

foto: Profimedia

Srećom, u utorak je postalo još hladnije, pa je obukla još deblju odeću koja je zakamuflirale njene bradavice, a razgovore sa kolegama vodila je mnogo lakše i odlučnije nego juče.

Konačno, došla je sreda, a vreme je ostalo gotovo nepromenjeno. Dipika je počela da oseća simptome PMS-a i bradavice su joj postale jako osetljive i krenule da iskaču i na najmanji nadražaj, čak i u brushalteru.

Samopouzdanje joj je bilo na najvišem nivou i postala je svesna koliko je malo hrabrosti potrebno za ovakav izazov, ali ipak se na kraju vratila odevnom komadu bez kojih većina žena ne može da zamisli dan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.