KAD JE OVA MLADA OTIŠLA PO MLADOŽENJU, VIDELA JE NEŠTO OD ČEGA JOJ JE POZLILO: Neće to zaboraviti dok je živa (VIDEO)
Foto: Youtube/TheDrPhilShow

KAKVA IZDAJA!

KAD JE OVA MLADA OTIŠLA PO MLADOŽENJU, VIDELA JE NEŠTO OD ČEGA JOJ JE POZLILO: Neće to zaboraviti dok je živa (VIDEO)

Ono što je ona doživela je noćna mora svake žene

Objavljeno:

Devojka po imenu Di doživela je venčanje iz pakla i izdaju koja joj je slomila srce.

Svog nesuđenog muža, Denija, upoznala je u noćnom klubu. Nije skidala pogled sa njega i on joj je prišao. Ubrzo su se upoznali, i on je već sledeće veče pozvao na večeru.

Di je bila oduševljena Denijem. Nastavili su da izlaze i dobro se provode i ubrzo su bili u vezi. Međutim, među njima su postojale razlike.

-Znala sam da, s obzirom na to da radi kao konobar, sigurno nema baš puno novca, značilo mi je mnogo što je bio spreman isprsiti se za jednu takvu večeru. Toliko sam mu verovala da sam mu odmah rekla da imam endometriozu, zbog koje sam možda neplodna. Išao je sa mnom na sve preglede. Od početka smo pričali o braku i porodici, i to na njegovu inicijativu - priča Di.

Bili su zajedno samo tri meseca, kada se desilo ono što svaka žena priželjkuje.

-Kad sam mu rekla da planiram zamrznuti jajne stanice jer mi je to jedina šansa da osnujem porodicu, Deni se odmah složio pa mi čak i sam ubrizgavao hormonske injekcije. Pre nego što sam ga upoznala rezervisala sam doček Nove godine u Londonu. On je predložio da umesto toga zajedno pođemo u Čikago i rado sam pristala. Dok smo uživali u Čikagu, jedne je večeri u restoranu kleknuo pred mene. Gledala sam ga misleći kako će mi srce iskočiti iz grudi. - priseća se Di.

Deni je nju zaprosio i ona je pristala. Odmah su počeli da planiraju veliku svadbu sa 200 zvanica. Ali njihov zajednički život, kao i svadba, puno su koštali.

-Kad smo se vratili u Kaliforniju, Deni se uselio kod mene i dogovorili smo se da će plaćati polovinu stanarine i računa što je oko 800 dolara mesečno. Ja sam radila kao nastavnica književnosti pa i sama nisam bila nešto posebno pri novcu i dobro mi je došlo da delimo račune.

Moji roditelji su se isprsili za luksuzan hotel gde će se održati venčanje, i ukupno je to bilo 12.000 dolara, plus 'sitnice' poput parkinga, balona, DJ-a, cveća, fotografa, moje venčanice, haljinu za deveruše itd. - sve zajedno košalo je 31.162 dolara - kaže Di.

Ali ubrzo je postalo jasno da Deni nema novca. Stanarinu je plaćao samo dva meseca.

-Trudila sam se da mi to ne smeta, ali smetalo mi je. Svakog meseca imao je neki neplaniran trošak i izgovor, ali delovao je kao da se zaista oseća loše zbog toga pa sam mu opraštala. Planirao je da kreneu kulinarsku školu pa smo se nadali da će imati i veće prihode. - priseća se Di.

Ona je čak digla kredit i sama sebi kupila verenički prsten.

A onda je došao dan venčanja. Noć pre se Di čula sa Denijem i sve je delovalo u redu. Ali kada je Di došla u hotel, Denija nije bilo.

Prijateljice su je tešile, ali Di je predosećala da se desilo nešto loše. Poslala je jednu od njih da proveri šta je sa njim. Onda je usledio šok:

-Di, nestao je. A s njim i TV i nešto nameštaja - saopštila joj je prijateljica.

Kada je ovo čula, Di je počela da se trese i povraća. Deni je šutnuo i opljačkao. Njen tata je srećom smirio i gostima objasnio šta se dogodilo.

Ona je otišla sama na medeni mesec u Meksiko. Kada se vratila, rešila je da se suoči sa Denijem, pa je otišla u restoran gde je radio.

-"Ej, ćao" rekao mi je kratko, kao da je sve u redu. Bila sam van sebe od ljutnje. "Duguješ mi izvinjenje", rekla sam mu. 'Šta, još te to muči', odgovorio je, mrtav hladan. Suzdržavajući se od plakanja, izletela sam iz restorana. Slomio mi je srce i ni najmanje ga nije bilo briga za to. I zato sam sve snage uložila u tužbu, zbog krađe, ali i zbog troškova za venčanje. - kaže Di.

Njen otac je bio advokat i tužili su Denija i dobili. On se čak nije ni pojavio na sudu.

Di danas ne zna da li želi ikad da se uda opet, ali misli da je srećna jer je na vreme saznala kakav je Deni.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.