Verenici godinama skrivao svoju PRLJAVU TAJNU pa se otkrio na najgori mogući način
Foto: Printscreen/facebook

POKUŠAO DA SE OPRAVDA

Verenici godinama skrivao svoju PRLJAVU TAJNU pa se otkrio na najgori mogući način

Neverni muškarac je plaćao 130 funti prostitutkama za seks dok je za verenički prsten izdvojio 10 funti manje

Objavljeno:

Malo je slučajeva u kojima preljube ostanu tajne, pa tako nije ostao skriven ni neobičan 'hobi' jednog 35-godišnjaka koji je sam otkrio svojoj verenici da spava s prostitutkama iako to zapravo nije želeo.

Naime, 35-godišnji Ti Smit iz Engleske redovno je koristio usluge prostitutki iako je bio veren s pet godina mlađom Viki Kenvard.

Njegova verenica nije znala ništa o njegovim 'izletima' dok jednog dana nije dobila poziv s njegovog telefona. Naime, Ti je tokom seksa s prostitutkom slučajno nazvao svoju verenicu koja je imala šta i da čuje.

Neverni muškarac je plaćao 130 funti prostitutkama za seks dok je za verenički prsten izdvojio 10 funti manje. Verenica je nakon toga proverila njegove telefonske pozive i shvatila da sve vreme plaća za seks. Kada ga je suočila s onim što joj je saznala on joj je rekao kako je to učinio samo jednom nakon masaže kako bi dobio 'srećan završetak'.

- Doslovno sam čula kako me moj verenik vara. Bila sam u isto vreme besna i tužna. Srce mi je puklo, ali bila sam crvena od besa – ispričala je Viki Kenvard koja je svog verenika upoznala 2013. godine kada su oboje radili na jednom gradilištu.

Par se verio još 2014. ali je tek ove godine Viki postala sumnjičava.

- Stalno je bio na telefonu i nije mi dopuštao da vidim šta radi. Bilo je noći kada satima nije dolazio kući. Kada bi se vratio ne bi mi čak objasnio ni gde je bio – rekla je ona.

Kada je saznala što radi, Ti ju je uveravao da je bolje da ju je varao s prostitutkama.

- Pravdao se da mu one ništa ne znače, da je to samo seks – ispričala je prevarena djevojka koja je nevernog verenika ostavila i sada je u potrazi za novom ljubavi, ali ovoga puta muškarcem koji ne uživa u plaćanju seksa.

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.