TATA, STANI! Dečaci su videli čoveka u INVALIDSKIM KOLICIMA PORED PUTA! Ono što su uradili, od njih je napravilo VELIKE LJUDE!
Foto: Stock/Shutterstock

Bravo, klinci

TATA, STANI! Dečaci su videli čoveka u INVALIDSKIM KOLICIMA PORED PUTA! Ono što su uradili, od njih je napravilo VELIKE LJUDE!

Toliko ponosan da je okačio fotografiju na Fejsbuku, a slika je za kratko vreme postala viralna

Objavljeno:

Čišćenje snega je naporan i mučan posao, pogotovu kada nakon nekoliko sati podizanja teške lopate pogledate iza sebe, samo da biste videli da je sneg ponovo napadao.

Međutim, još je teži za starije građane i ljude sa invaliditetom, koji ponekad moraju sami da ga čiste jer nemaju nikoga da im pomogne. Dok se ne nađe neka dobra duša.

Dva dečaka stari samo šest i 10 godina, upravo su junaci jedne takve priče. Kada su mališani videli muškarca u invalidskim kolicima kako pokušava da očisti sneg, odmah su tražili ocu da zaustavi auto i pomogne. Kako je rekao Danijel Medina, otac dečaka, nije mogao da bude ponosniji.

Toliko ponosan da je okačio fotografiju na "fejsbuku", a slika je za kratko vreme postala viralna.

- Trenutak ponosnog oca. Vozili smo se niz 60. ulicu nedaleko od Morgana i moja dva sina od šest i 10 godina tražili su mi da stanem jer su videli čoveka u invalidskim kolicima kako lopatom čisti trotoar ispred kuće i želeli su da mu pomognu - napisao je Medina.

Reakcije na društvenim mrežama potvrdile su koliko je fotografija dirnula ljude.

- Tata, ovo je odraz svega što si naučio svoje sinove. Tako da dok si ponosan na njih, budi ponosan i na sebe. Bravo - napisao je Denis Meri kao komentar na sliku.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.