SEKS U AVIONU JE FANTAZIJA MNOGIH: Stjuardi otkrili najluđe doživljaje koje su imali sa nevaljalim putnicima!
Foto: Profimedia

uhvaćeni na delu

SEKS U AVIONU JE FANTAZIJA MNOGIH: Stjuardi otkrili najluđe doživljaje koje su imali sa nevaljalim putnicima!

Neki se odluče za akciju i van kabine

Objavljeno:

Mnogima je san da jednoga dana ostvare fantaziju o kojoj maštaju i muškarci i žene - da imaju seks u avionu.

Ali, to uopšte nije tako jednostavno. Morate izabrati pravo vreme kako se ispred toaleta ne bi stvorio red. A najneprijatnije je uvek stjuartima, koji uglavnom shvate šta se događa.

Jedan stjuart ispričao situaciju koja se desila na letu od Njujorka do Los Anđelesa, i to u prvoj klasi. Na tom letu ima dosta poznatih ličnosti, pa su tako tog dana u avionu bili t poznati reper iz 90-ih i njegova devojkam kao i jedna starija poznata glumica, toliko poznata da je bilo kao da imate kraljicu Elizabetu u avionu. Sedila je preko puta repera.. Uskoro se reper prepustio strastima sa svojom devojkom.

Glumica je ustala sa sedišta i stjuard ju je upitao da li sve u redu i kakav joj je let, da li joj je prijatno. Na to je ona odgovorila:

-Očito ne toliko koliko nekima drugima.

Bar nije izgubila smisao za humor, komentarisao je stujart. A na jednom letu franscuske avionske kompanije stjuarti su primetili dva muškarca koja su bila jako bliska. Oni su se prekrili ćebencetom ispod kojeg se očigledno nešto dešavalo. Ipak, u ovom slučaju osoblje ih je pustilo da nastave sa igricom, jer su ostali putnici spavali.

(Espreso.co.rs / Vecernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.