Aleksandar (19) je muška sponzoruša i UŽIVA U TOME: Imam prilike da budem ono što jesam i PLAĆEN SAM ZA TO!
Foto: Pixabay

SNAŠAO SE NA SVOJ NAČIN!

Aleksandar (19) je muška sponzoruša i UŽIVA U TOME: Imam prilike da budem ono što jesam i PLAĆEN SAM ZA TO!

Od novca koji dobije plaća stanarinu, odeću i hranu

Objavljeno: 09:14h

Aleksandar (19) iz Kvinslenda odlučio je da troškove studija pokrije na nesvakidašanji način.

On starijim muškarcima nudi svoje društvo u zamenu za novac.

"Studiranje je zaista skupo, a ja sam uvek znao s ljudima pa sam taj talent odlučio da upotrebim u svoju korist. Ovako imam prilike da budem ono što jesam i još sam plaćen za to. Nemam ništa protiv da mi plaćaju za druženje i zadovoljstvo. Tako obojica profitiramo", otkrio je Aleksandar. Preko veb stranice "Seeking Arrangements", na kojoj stariji bogataši traže sponzoruše, upoznao je četrdesettrogodišnjeg biznismena s kojim se redovno viđao šest meseci.

"Odveo bi me na kafu subotom ujutro i tutnuo bi mi nekoliko stotina dolara. Bio je jako drag i bilo mi je ugodno s njim. Kupovao bi mi poklone, uključujući donje rublje, a zatim bih mu slao slike u tom rublju. Redovno smo se viđali sve dok se nisam morao više vremena posvetim studiranju", ispričao je on.

Sponzori mu poklanjaju stvari i novac, a ponekad ga izvode na luksuzna mesta koja sebi ne može da priušti. "Moji roditelji ne znaju čime se bavim, ali prijateljima sam rekao. Oni mi služe kao sigurnosna mreža ako frajer postane nasilan. Ne ulazim u seksualne odnose, ja sam više tip za druženje", tvrdi on.

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.