DEČAK ČUDO!? Boris ima NADLJUDSKE sposobnosti! Kaže da je ŽIVEO na MARSU, a onda ŠOKIRAO svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Project Camelot

PRVU REČ IZGOVORIO SA ČETIRI MESECA

DEČAK ČUDO!? Boris ima NADLJUDSKE sposobnosti! Kaže da je ŽIVEO na MARSU, a onda ŠOKIRAO svet! (VIDEO)

Roditelji su uvereni da on informacije prima preko "misterioznih kanala" jer su ga nekoliko puta ulovili kako "komunicira sa nekim"

Objavljeno:

Boris Kiprijanovič, danas 20-godišnjak iz ruskog Volgograda, tvrdi da je došao sa Marsa, a u prilog tome idu njegove nadljudske sposobnosti.

Navodno je već 15 dana nakon rođenja mogao sam držati glavu, sa četiri meseca je progovorio, a pre druge godine života sricao je naslove novina, tvrdi njegova majka Nadježda.

- Svoju prvu reč, "baba", izgovorio je sa četiri meseca i od tada je počeo da priča. Sa sedam meseci je izgovorio svoju prvu rečenicu - "Hoću ekser", videvši ekser u zidu - rekla je Nadežda, dermatološkinja u gradskoj klinici. Otac Jurij je penzionisano vojno lice.

Čim je došao u vrtić, vaspitačice su primetile da je mali Boriška izrazito napredan. Roditelji su uvereni da on informacije prima preko "misterioznih kanala" jer su ga nekoliko puta ulovili kako "komunicira sa nekim".

- Ono što on zna mu niko nikad nije rekao niti ga učio o tome. Ponekad je znao samo da sedne i priča o svemiru i planetima, pogotovo o Marsu i civilizacijama koje su nekad postojale - tvrde roditelji.

Boriška tvrdi da je u prošlom životu živeo na Marsu i da je Crvena planeta i danas nastanjena, odnosno da Marsovci žive u podzemnim gradovima. Pričao je i da je sam posećivao Zemlju dok je bio Marsovac.

Boriška je o svemiru prvi put progovorio sa dve godine, a u tom dobu izradio je svoj prvi svemirski brod.

- U jednom trenutku počeo je da priča o civilizaciji Lemuria koja je odumrla jer se nisu hteli duhovno razvijati, kaže majka koja je kasnije otkrila da je Lemuria zaista postojala pre 70.000 godina.

Kad ga je pitala otkud mu te informacije, Boriška je kratko odgovorio:

- Nije mi niko rekao, to sam sam video - rekao je on.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.