Sećate li se najseksi robijaša na svetu? Njegova žena je bila prelepa, a onda joj je URADIO STRAVIČNU STVAR!
Foto: Profimedia/Printscreen/facebook

POVREĐENA I RAZOČARANA

Sećate li se najseksi robijaša na svetu? Njegova žena je bila prelepa, a onda joj je URADIO STRAVIČNU STVAR!

Melisa Miks (38), koja je sa Džeremijem bila u braku osam godina i zajedno imaju sina, sad od njega traži masnu alimentaciju za nju i dete

Objavljeno:

Džeremija Miksa (33) svi znaju jednostavnije kao "seksi zatvorenika", a nakon što je njegova fotografija iz zatvora obišla svet, postao je maneken.

Ali, još više prašine podigao je letos, kad je njegova supruga preko medija saznala da je vara sa bogatom naslednicom Kloi Grin (26). Melisa Miks (38), koja je sa Džeremijem bila u braku osam godina i zajedno imaju sina, sad od njega traži masnu alimentaciju za nju i dete, ali i tvrdi da je pretrpela spontani pobačaj nakon što je saznala za prevaru.

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

- Bila sam pod tolikim stresom, počela sam jako da krvarim samo nekoliko sati nakon što sam videla njihove fotografije. Odmah sam otišla kod doktora koji mi je rekao da sam izgubila dete - kroz suze je ispričala medijima.

Kaže i kako njen uskoro bivši suprug, uz kojega je bila dok je imao problema sa zakonom, zarađuje milion dolara mesečno. Traži visoku alimentaciju i starateljstvo nad zajedničkim sinom Džeremijem mlađim.

foto: Profimedia

- On sad živi kao plajboj sa svojom bogatom devojkom, a svog sina viđa možda dva puta mesečno - kaže Melisa, koja radi kao medicinska sestra u predgrađu Los Anđelesa, piše "100posto".

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.