Vizije najpoznatijeg proroka: Evo šta nas po Nostradamusu čeka u 2016. godini! (FOTO) (VIDEO)

KOCKICE SE SKLAPAJU

Vizije najpoznatijeg proroka: Evo šta nas po Nostradamusu čeka u 2016. godini! (FOTO) (VIDEO)

Nostradamus je u svoje vreme zapisao mnoga proročanstva koja su se obistinila, a evo šta nas očekuje u 2016 godini
Objavljeno: 23:44h

Mišel de Notr Dam (1503-1566), poznatiji kao Nostradamus, do danas je ostao najpoznatiji prorok u istoriji čovečanstva. Za sobom je ostavio mnoga predviđanja čija preciznost do danas zapanjuje ljude. Da li je moguće: Nostradamus predvideo Islamsku Državu još u 16. veku! (FOTO) (VIDEO) Veliki požar u Londonu Nostradamus je u svoje vreme zapisao: “Mnogi će životi biti odneseni u Londonu koji će ’66 goreti”. Zaista, između 2. i 5. septembra 1666. godine veliki požar je harao Londonom i uništio centralne delove grada. Procenjuje se da je vatra uništila domove 70.000 stanovnika, što je stravično kada se uzme u obzir da je London u to doba imao 80.000 stanovnika, a sve je počelo od požara u kući i pekari Tomasa Farinora, pekara kralja Čarlsa II.

wikipedia
Francuska revolucijaLjudi ugnjeteni pod plemstvom ustaće i pobuniti se”, govorio je Nostradamus, što se i dogodilo 1789. godine, kada se dogodila Francuska revolucija. Pasterova dostignuća Nostradamus je zapisao “Izgubljena stvar, sakrivena vekovima, biće pronađena. Paster će biti obožavan i slavljen, poput božanstva”. Luj Paster je bio mikrobiolog i hemičar koji je eksperimentalno potvrdio da su bakterije izazivači bolesti. Pronašao je metodu za zaštitu namirnica poznatu kao pasterizacija. Postavio je osnove imunologije unapređenjem metoda vakcinacije i pronalaskom vakcine protiv besnila. Nostradamus je takođe predvideo da će Paster biti obeščašćen silnim glasinama i klevetama, i zaista je 1995. godine nastao pravi skandal kada je jedan istoričar objavio knjigu u kojoj je tvrdio da je Paster ukrao zaključke svojih rivala kako bi stvorio vakcinu.
Najupečatljiviji stihovi u njegovoj knjizi Proročanstva povezani su za fašističkog vođu Adolfa Hitlera: „Doći će jedan koji će na zavodljiv način, pokušati učiniti ispruženom rukom, ono što se stisnutom šakom nije moglo… (Pozdrav Hitleru).” „Kad dođe iz krajnjih njenih krajeva (Austrija), Šef germanski na zlatnu stolicu seda, dama službenica videće svoj kraj (Vajmarska republika), jer nije mogla savladati svoje teškoće.”

Nostradamusova predviđanja za 2016. godinu 10. Neobične vremenske prilike
9. Neobičan raspored planeta
8. Obama će biti poslednji predsednik Amerike 7. Bliski istok gori
6. Eksplozija na Bliskom istoku
5. Kraj sveta 4. Igrice u Beloj kući
3. Topljenje polova
2. Sudbina Izraela 1. Rusija je mirotvorac
magazin.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.