PRIŠLA JE HITLERU I POLJUBILA GA U USTA:  Svi su se tresli a FIRER JE URADIO OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ne verujemo šta se desilo!

PRIŠLA JE HITLERU I POLJUBILA GA U USTA: Svi su se tresli a FIRER JE URADIO OVO! (VIDEO)

Karla je rekla da je samo htela da ga zagrli jer joj se činio prijateljskim i ljubaznim

Objavljeno:

Iako je bio jedan od najvećih zločinaca Drugog svetskog rata, nije tajna da su pojedine žene obožavale Adolfa Hitlera, posebno pre krvavog pokolja. To upravo dokazuje i snimak na kojem se vidi žena koja od njega traži autogram, a potom ga poljubi, što je izazvalo bes nacističkog vođe.

Na snimku je Karla de Vries iz Kalifornije, koja je poljubila Hitlera kada mu je tražila autogram, tokom Olimpijskih igara u Berlinu 1936. godine.

Hitler je više puta pokušao da je izbegne, a snimak je dugo bio zabranjen za nemačku javnost, jer je prikazivalo nacističko obezbeđenje kao slabo.

foto: Profimedia

Karla je tada putovala po Evropi i pokušavala je da slika Hitlera iz neposredne blizine, a na kraju je uspela da se probije kroz njegove bezbednosne krugove.

Nakon ovog incidenta Hitler je otpustio neke pripadnike svog obezbeđenja, prenosi dailystar.co.uk.

Karla je rekla da je samo htela da ga zagrli jer joj se činio prijateljskim i ljubaznim.

- To je bilo impulsivno. Došla sam da ga slikam. On se nagnuo i osmehnuo mi se, što mi se učinilo prijateljskim. Kada mi je dao autogram, nastavio je da se smeši, pa sam ga poljubila - rekla je ona.

Nacistički lider je Olimpiijadu koristio da promoviše svoju nacističku ideologiju i zabranio je Jevrejima da učestvuju. Kada su mu drugi narodi pretili bojkotom, dozvolio je sportistima drugih etničkih grupa da učestvuju.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.