Mislili ste da ste sve probali? Stiže GAZIRANO MLEKO!
Foto: Profimedia

kako vam se ovo čini?

Mislili ste da ste sve probali? Stiže GAZIRANO MLEKO!

U kompaniji Aria se nadaju da će ovo piće probuditi interesovanje mladih za mleko, što bi trebalo da poveća prodaju mleka i mlečnih proizvoda do 2020. godine

Objavljeno: 27.09.2017. 19:11h
  • 6

Poslednjih godina, mleko je na "crnoj listi" onih koji vode računa o ishrani. Prvo je bilo "problem" punomasno mleko, pa smo dobili obrano, sa manje mlečne masti, pa... još obranije. Sve dok nije postalo kao vodica u kojoj je razmućeno malo bele tempere. Naravno, sve to "zdravlja radi".

Onda više ni to nije bilo dovoljno, pa su u modu ušla sva moguća (i nemoguća) mleka: sojino, bademovo, kokosovo i tako redom. Jer, odjednom je kravlje mleko postalo "nezdravo".

Ali, izgleda da mlečna industrija planira da "uzvrati udarac" - kako vratiti mleko u modu? Ponudite ljudima nešto krajnje neočekivano.

foto: Pixabay.com

Gazirano mleko, na primer.

Poštedećemo vas opisa procesa proizvodnje, pošto je pomalo uznemirujuće. Ali, ukratko, proizvođač mleka Aria najavljuje planove o puštanju u prodaju gaziranog voćno-mlečnog pića, za početak na britanskom tržištu i u Singapuru.

Glavna ciljna grupa su tinejdžeri, boja će biti ružičasta, a dobijaće se mešanjem mleka sa voćem, da bi napitak na kraju bio i gaziran.

Gazirano mleko je kreacija nemačkog biohemičara Svena Tormalena, i Meta Vokera, koji je ranije radio u "Hajncu", a oni ovo mleko opisuju kao vrstu surutke bez masnoće. Primarna ciljna grupa su tinejdžeri, ali piće bi trebalo da bude zgodno i za koktele.

Ako sve bude išlo po planu, u kompaniji Aria se nadaju da će ovo piće probuditi interesovanje mladih za mleko, što bi trebalo da poveća prodaju mleka i mlečnih proizvoda do 2020. godine.

Pa... ako im gazirano mleko ne pomogne... Ne preostaje im još mnogo toga.

(Espreso.rs/N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media