SLIKA KOJA ZAPREPASTI SVAKOG KO JE VIDI: On nije on, evo kako je izgledao pre samo par godina! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / coltarmstrongfitness Follow

uh!

SLIKA KOJA ZAPREPASTI SVAKOG KO JE VIDI: On nije on, evo kako je izgledao pre samo par godina! (FOTO)

Kolter je rođen kao devojčica Saša, a sa osam godina je shvatio da je muškarac u ženskom telu. Tek sa 20 godina je to otkrio svima

Objavljeno:

Kolter Aleksander (24) je transseksualac iz Denvera. Vuče poreklo iz konzervativne porodice zbog čega nije hrabrosti da najbližima i prijateljima otkrije svoju pravu ličnost. To je učinio kada se odselio.

DA LI VAM JE OVO JEZIVO ILI PRELEPO? Neverovatan prizor snimljen u Kini! (VIDEO)

Kolter je rođen kao devojčica Saša, a sa osam godina je shvatio da je muškarac u ženskom telu. Tek sa 20 godina je to otkrio svima.

On već četiri godine prelazi u muški pol. Samo do ordinacije svog lekara putuje dva sata u jednom pravcu, a svakodnevno ide i u teretanu kako bi radio na dobijanju mase, budući da i dalje ima oblik ženskog tela. Krhka tinejdžerka pretvara se u mišićavog muškarca, a Kolter je zbog toga veoma srećan.

"Ponosan sam na svoju isklesanu figuru i trbušnjake. Morao sam to da uradim jer me je pogled u ogledalu bacao u depresiju. Sada sam konačno po prvi put sebi na prvom mestu i osećaj je sjajan", kaže on.

"Testosteron mi je u potpunosti promenio život. Dao mi je samopouzdanje i oterao od mene depresiju koja me je pratila godinama. Svaki dan je borba, otkrivaju se delovi tela koje nikad ranije nisam video, a sada učim da ih poštujem i volim", priča on dodajući da je porodica bila u šoku kada im je saopštio vesti. Posle su prihvatili da imaju sina.

(Espreso.co.rs / mediadrumworld.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.